Vogue VO2998 2672


Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
140 mm
Andere afmetingen
16 mm
140 mm
40 mm 54 mm
Op voorraad
Verzenddatum: donderdag 29.2.
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 54.90

Over Vogue

Maak een fashion statement met jouw brilkeuze dankzij Vogue. Vogue brillen hebben steeds een smaakvol ontwerp dat bij iedereen die graag in middelpunt van de belangstelling staat, zal passen. Deze brillen worden vaak gekozen door ware modefreaks met sterke persoonlijkheden. Druk jouw stijl uit met Vogue!


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is wijnrood, of bordeaux, een diepe kleur met een stijlvolle touch. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.