Vans Spicoli 4 SH Black Frosted

Vrouwen Mannen
Eigenschappen

Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
145 mm
Andere afmetingen
13 mm
140 mm
44 mm 53 mm
Op voorraad
Verzenddatum: maandag 4.12.
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 24.90

Over Vans

Vans, met z'n bekende slogan "Off the Wall", begon als een merk gericht op skateboarding. Je kent vast de iconische Vans skate schoenen. Dit bedrijf groeide uit tot een wereldberoemd merk dat niet enkel schoenen, maar een hele reeks aan sport- en mode-artikelen uitbrengt. Zo is ook een Vans bril cool, kwaliteitsvol en modieus. Je hoeft geen skater te zijn om te kunnen genieten van Vans!

Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. De kleur van de glazen is paars, ideaal om de algemene helderheid te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.