Turquoise contactlenzen - TopVue Color (2 kleurlenzen)

€ 12.50
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 6.8. Stock day info: Today 6. augustus Stock day info: Ready to be sent kies parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,95
  Gratis levering voor dit product
  € 12.50
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  Turquoise contactlenzen - TopVue Color (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  TopVue Color - Turquoise gekleurde maandlenzen zonder sterkte

  Turquoise (Turkoois) is een geweldig compromis wanneer je niet kan kiezen tussen groene of blauwe kleurlenzen. Deze gekleurde maandlenzen op sterkte zijn ideaal voor alledaags gebruik, of voor speciale gelegenheden. Jouw ogen zullen een natuurlijke, groen-blauwe kleur krijgen. TopVue Color Turquoise voelen steeds comfortabel aan. Deze verpakking bevat 2 stuks.

  TopVue Color lenzen zonder sterkte voor cosmetisch effect

  Op zoek naar een prachtige, natuurlijke verandering van oogkleur, gecombineerd met een aangename pasvorm? Dan zijn TopVue Color de kleurlenzen voor jou!

  TopVue Color zijn gekleurde contactlenzen ZONDER dioptrische correctie (sterkte), enkel om een cosmetisch effect te bekomen. Ze zijn vervaardigd uit een hydrogel materiaal, verrijkt met hyalurongel voor extra comfort en vochtigheid. Verder bevatten deze lenzen 55% water, zodat je zeker kan zijn dat ze aangenaam vochtig blijven, de hele dag door!

  Een rijke en diepe kleur

  de kleurlagen binnenin TopVue Color worden aangebracht via 3Tones technologie, wat een diepe kleur garandeert. De lenzen bevatten een donkere buitenring, waardoor de ogen visueel groter zullen lijken. De kleuren zelf krijgen nog meer diepte omdat deze in 2 tinten gemengd worden, voor een optimaal, natuurlijk effect en bedekking.

  Dagelijks dragen en maandelijks vervangen

  TopVue Color worden ontworpen om maandelijks vervangen te worden. Verder zijn ze geschikt voor dagelijks dragen, maar NIET om continue of tijdens het slapen gedragen te worden. Zorg dus dat je ze steeds uitneemt voor bed, ontsmet en reinigt met vloeistof en bewaart in een doosje met vloeistof.

  Het uiteindelijke kleureffect

  Het uiteindelijke effect van kleurlenzen is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt jouw natuurlijke oogkleur een rol. Donkere ogen zullen helaas sowieso moeilijker te bedekken zijn. Verder spelen factoren zoals licht en zelf kleding en accessoires vaak een rol.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Blauw, Groen
  Fabrikant: TopVue
  BC: 8.50
  DIA: 14.20
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 24 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 28 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Watergehalte: 55%
  Lensmateriaal: Methafilcon A
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Productnaam: TopVue Color
  UV-filter: Ja

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen

  Heb je een vraag?