TopVue One+ (5 lenzen)

€ 3.59
91% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 27.1. kies parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product
€ 3.59
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

TopVue One+ Daglenzen

TopVue One+ contactlenzen worden gemaakt uit het silicone-hydrogel materiaal Unifilcon B en hebben een dagelijks vervangingsschema. TopVue One+ zijn beschikbaar in een wijd bereik aan plus (+) en minus (-) sterktes om zowel verziendheid als bijziendheid te bestrijden.

Deze dagelijkse silicone-hydrogel lenzen laten een grote hoeveelheid zuurstof door, waardoor jouw ogen in topvorm zullen blijven, en bevatten 53% water, wat bijdraagt tot een hoog draagcomfort. Dit maakt deze wegwerplenzen een prima keuze voor tijdens het sporten, op reis, of voor probleemloos gebruik voor diegenen met een actieve levensstijl.

Natriumhyaluronaat

Na het productieproces worden TopVue One+ verpakt in individuele blisters, waarbinnen de lenzen zijn ondergedompeld in een vloeistof die natriumhyaluronaat (of hyaluronzuur) bevat. Deze stof is natuurlijk aanwezig in de oogbal, alsook in de gewrichten, en functioneert als bevochtigingsmid­del, glijmiddel en heeft genezende werkingen. Door de lenzen hierin onder te dompelen, worden TopVue One+ nog eens extra bevochtigd en voelen de lenzen achteraf heel natuurlijk aan op het oog.

Uitstekende optische capaciteiten

TopVue One+ daglenzen hebben een asferisch ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de lenzen beter op het oog passen, dat ze scherper zicht garanderen en dat de natuurlijke tranen beter onder en rond de lenzen kunnen stromen. Asferische lenzen elimineren ook de vervormingen die vaak optreden bij normale, sferische lenzen. Gebruikers van sferische lenzen ervaren vaak lichte vervormingen langs de rand van de lenzen, wat bij TopVue One+ nooit zal gebeuren. Daarom zijn deze lenzen handig tijdens bijvoorbeeld het autorijden of het werken voor een computer.

Makkelijk en gezond

TopVue One+ zijn daglenzen en zijn daarom de gezondste variant onder de contactlenzen. Je hoeft de lenzen niet te bewaren en angst te hebben voor besmetting. Je hoeft ook geen extra accessoires, vloeistoffen of doosjes te kopen. Je begint de dag gewoon met een steriel paar lenzen, en aan het eind van de dag gooi je dit paar gewoon weg. Makkelijker, comfortabeler en gezonder kan niet!

TopVue One+ zijn ook beschikbaar in volgende verpakkingen:
30 TopVue One+ lenzen
90 TopVue One+ lenzen

Eigenschappen - TopVue One+ (5 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 5 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Watergehalte: 53%
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 68 Dk/t
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Productnaam: TopVue One+
Lensmateriaal: Unifilcon B
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

91%
44 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Ronald Prent

Beetje raar dat je als vaste klant 3,95 bezorgkosten moet betalen voor TopVue Plus (-2.25) probeersetje van 3,59 (past in de brievenbus) dat is niet echt klantenbindend.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ronald, Meestal zijn proefsetjes een extra product in een reguliere bestelling boven €50. De bestellingen boven €50 worden gratis verstuurd. Indien je geen andere lenzen wilt bestellen, kan je de lenzen in het kader van TopVue geld-terug-garantie uitproberen. Meer informatie over deze garantie vind je hier.