TopVue Monthly PLUS (1 lens)

€ 2.99
100% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 9.2. kies parameters
Voeg toe aan bestelling € 8.95
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.95
Gratis levering voor dit product
€ 2.99
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

TopVue Plus contactlenzen

Deze maandelijkse contactlenzen zijn gemaakt van een extreem comfortabel hydrogel materiaal, genaamd Methafilcon A. Dit materiaal bevat tot wel 55% water. Dit verzekert voortdurende lenshydratie, en hierdoor ervaart de gebruiker langdurig comfort en gezondere ogen. Deze lenzen hebben een lichtblauwe tint, waardoor ze zichtbaar worden en makkelijker te behandelen zijn. Daar bovenop zijn TopVue Plus uitgerust met een geavanceerde UV-filter die de ogen beschermt tegen zowel UVA- als UVB-straling. Het is natuurlijker ook nodig om de ogen met een kwaliteitsvolle zonnebril te beschermen omdat lenzen slechts een klein deel van de ogen bedekken.

Deze lenzen worden vervaardigd met een normale basiscurve van 8.60 mm. De diameter van deze lenzem meette vroeger 14.20 mm, welke nu door de fabrikant werd verhoogd naar een diameter van 14.30 mm. Deze kleine aanpassing heeft echter geen invloed op het draagcomfort van de lenzen.

TopVue Plus zijn ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden. Dankzij de unieke Radial Edge Technology hebben de lenzenranden een uniforme, dunne dikte. Daardoor voelen de lenzen natuurlijk aan omdat de wrijving tussen het ooglid en de lens geminimaliseerd wordt.

Hoe gebruik je en draag je deze lenzen?

TopVue Plus contactlenzen zijn bedoeld om dagelijks (overdag) gedragen te worden en na 30 dagen vervangen te worden.
Het is niet mogelijk om in deze lenzen te slapen of om deze lenzen langdurig ('s nachts) te dragen. Je moet de lenzen elke dag 's avonds uitnemen en gedurende de nacht laten weken in een bewaardoosje met kwaliteitsvolle lenzenvloeistof.

Eigenschappen - TopVue Monthly PLUS (1 lens)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 1 lens
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 27 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 55%
Sterktebereik: van -15.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Methafilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Productnaam: TopVue Plus
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

100%
35 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Claudia Baarslag

Goedendag, Mijn sterkte rechts is -3.00 -1.75As 177 Links -3.00 -2.75As 36 Nu weet ik niet hoe ik dit in moet vullen bij het bestellen van lenzen..... Groetjes Claudia

Antwoord info@alensa.nl

Beste Claudia,

Je het torische lenzen nodig en daarom kan je je brilsterktes bij deze lenzen niet invullen. Als je nog geen ervaring met contactlenzen hebt, raden we je aan om een opticien te bezoeken, je ogen laten meten en proeflenzen uit te proberen. Later, als jij tevreden zal zijn met de proeflenzen, kan je een bestelling online plaatsen. De waardes van lenzen en bril kunnen namelijke verschillend zijn en daarom is het nodig om eerst een specialist te bezoeken.