Herhaal jouw laatste bestelling

TopVue Elite (30 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Voordeelverpakking:
TopVue Elite (90 lenzen) - € 36,49 (u bespaart € 3,68)


Wij bieden een geld-terug-garantie op TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Meer informatie

Aantal stemmen: 197
Prijs € 13.39 € 16.74 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Nieuwste generatie van hydrogel daglenzen met een hoog comfortgehalte

TopVue Elite contactlenzen zijn de nieuwste daglenzen uit de populaire serie TopVue. Dankzij hun innovatie design en de combinatie van Radial Edge technologie en het geavanceerde Biomoist Gelflex materiaal zorgen zij voor superieur comfort de hele dag door. TopVue Elite hydrogel lenzen zijn vervaardigd uit Methafilcon B met een watergehalte van 57%. De blauwe tint zorgt ervoor dat je de lenzen snel uit de blister kan halen, en de ingebouwde UV filter brengt extra bescherming voor jouw ogen. Deze zijdezacht aanvoelende lenzen zijn geschikt voor 99% van de lenzendragers.

TopVue Elite contactlenzen zijn ook beschikbaar in een voordelige verpakking van 90 lenzen.

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 26 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Radial Edge technologie

Dankzij de unieke Radial Edge technologie hebben de TopVue Elite contactlenzen een uniforme dikte over de gehele lensrand. Hierdoor wordt de wrijving tussen het ooglid en de lens geminimaliseerd en het comfortniveau van TopVue Elite gemaximaliseerd.

Biomoist Gelflex

De Biomoist formule van de TopVue Elite is ontworpen om te hydrateren wanneer het nodig is, het Biomoist materiaal van TopVue Elite zorgt voor het beste lenscomfort gedurende de hele dag.

Bovendien bevat Biomoist unieke reinigende bestanddelen die helpen om het aantal proteïne- en lipideafzettingen op het lensoppervlak te verminderen. Deze zuivere en hygiënische wijze van daglenzen dragen verhoogt het comfortniveau van de TopVue Elite lenzen.

UV filter voor extra bescherming

De TopVue Elite daglenzen komen met een ingebouwde UV filter die extra bescherming geeft aan jouw ogen tegen schadelijke UV stralen. Echter is het aangeraden om buiten een zonnebril te dragen om jouw ogen volledig te bescherming te bieden aan UV stralen, daar contactlenzen niet het volledige oog bedekken..

Aanbevolgen gebruik en specificaties

TopVue Elite contactlenzen zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Draag een nieuw paar lenzen elke dag en gooi deze weg op het einde van de dag. Het is niet noodzakelijk om de lenzen te reinigen en te bewaren in lenzenvloeistof.

Eigenschappen

Sterkte : van -15.00 tot +6.00
Vervaldatum : 24 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Methafilcon B
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 57%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 27 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 30 lenzen
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Magda

  Uitstekende lenzen. Ze blijven op hun plaats en ze voelen de hele dag prima aan. Ik ben erg onder de indruk.

  Toegevoegd: 03.08.2017
 • Michael

  Ik hou echt van deze lenzen! Heeeel comfortabel. Bedankt

  Toegevoegd: 24.07.2017
 • Judith Duitman

  Ik heb deze lenzen voordelig mogen testen. Als ze eenmaal op het oog zitten, zijn ze prima, geen last van droge ogen, waar ik snel last van heb. Maar het inzetten is een crime. Daarom reden voor mij deze niet weer aan te schaffen, maar deBiofinity, deze zijn zeer makkelijk in te zetten en ideaal voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

  Toegevoegd: 10.11.2016
 • Diny Maas de vroedt

  Op zich hele fijne lenzen maar krijg ze bijna niet in. Klappen dubbel en dat is erg irritant. Ben s.morgens te lang bezig met inzetten.

  Toegevoegd: 28.10.2016
 • marja van

  Klappen snel dubbel en het leesgedeelte is minder. Verder een prima lens.

  Toegevoegd: 27.10.2016
 • Kiki H

  Ik ben best tevreden met deze lenzen. Heel soms heb ik een probleem met het dichtklappen maar voor de rest zitten ze echt prima. En ik heb mijn bestellingen altijd op tijd gekregen.

  Toegevoegd: 25.10.2016
 • Joyce Waterreus

  er lastig in te zetten,de lenzen klappen dubbel. Ook was het zicht wazig, wat ik niet had verwacht. Ik ben erg lang bezig geweest met deze lens en heb ze zelfs omgekeerd omdat ik dacht dat ze binnenste buiten gekeerd waren. Het zicht bleef wazig. De kleur is wel heel fijn, goed zichtbaar.

  Toegevoegd: 25.10.2016
 • J.T.H. Beekers

  De resolutie waarin ze verpakt zitten irriteert mijn ogen en het draagcomfort is zeker niet hoger als de Biofinities die ik normaal draag. Ik blijf dus bij de laatste.

  Toegevoegd: 24.10.2016
 • Ritchie Hicks

  Goede lenzen, maar ze zijn duurder en voelen niet beter dan de Dailies.

  Toegevoegd: 24.10.2016
 • Dwon

  Ik draag meestal multifocale lenzen (Purevision 2 for Presbyopia) en die zijn ook vrij lastig met dubbelklappen bij het inzetten en uithalen, (net als deze) maar ik geloof wel dat dat samengaat met prettig draagcomfort. Ik had ze graag multifocaal geprobeerd om echt goed en op maat te kunnen vergelijken. maar die zijn er (nog) niet.

  Toegevoegd: 24.10.2016
 • Leon Galiart

  Inderdaad fijne lenzen,maar met het inzetten klappen ze heel vaak dubbel en dat kost me tijd en ergenis. Lens zelf is prima te dragen. Ik wel weer terug naar mijn oude lenzen.

  Toegevoegd: 24.10.2016
 • Lisette van Sikkelerus

  De lenzen zijn moeilijk in te zetten, waarschijnlijk omdat ze groter zijn dan mijn normale lenzen, grotere diameter. Ze klappen daardoor vaak dubbel, ik ga terug naar mijn eigen lenzen, helaas!

  Toegevoegd: 24.10.2016
 • Astrid Van der Velden

  Inderdaad fijne lenzen,maar met het inzetten klappen ze heel vask dubbel en dat kost me tojd en ergenis. Lens zelf is prima te dragen.

  Toegevoegd: 01.09.2016
 • Mark van Dam

  Ik vind de lenzen erg lastig in te zetten omdat ze snel dubbel klappen. Heeft waarschijnlijk te maken met het hoge watergehalte?Als de lens zit, is het wel erg prettig dragen. Toch ga ik weer terug naar mijn oude, vertrouwde, Dailies Total1. Het inzetten stoort mij te veel.

  Toegevoegd: 17.08.2016

Log in

Log in met

Facebook Google