Herhaal jouw laatste bestelling

TopVue Daily (90 lenzen)

Op voorraad > 900 st.
Voordeelverpakking:
TopVue Daily (180 lenzen) - € 64,49 (u bespaart € 5,49)


Wij bieden een geld-terug-garantie op de TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Meer informatie

Aantal stemmen: 270
Prijs € 34.99 € 44.86 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 86 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Comfortabele lenzen aan een voordelige prijs

TopVue Daily zijn zeer comfortabele, goed te tolereren hydrogel lenzen met UV-filter en toevoeging van de effectieve smeerstof natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die een uitzonderlijke bevochtiging en maximaal comfort garandeert, de hele dag door.

Perfect ontwerp van de randen

TopVue Bi-wekly Eendaagse lenzen TopVue pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact. Indien de rand van de lens een trede vormt, kunt u de lens in het oog voelen. Hoewel het helaas een weinig besproken factor betreft, is dit de juiste de manier van insluiting van de lens, die voor het comfort van de contactlenzen doorslaggevend is.

Hoogwaardige en stabiele correctie.

TopVue Daily hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat u vooral waardeert bij het autorijden in de schemering.

UV-filter

TopVue zijn als een van de weinige lenzen voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Het is natuurlijk beter als lenzen een UV-filter bevatten; u mag er echter niet volledig op vertrouwen, daar de lens maar een deel van het oog bedekt. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, u dient de bescherming dus aan te vullen met een zonnebril.

Technologie AQUAMAX

Technologie AQUAMAX gebruikt een nieuwe methode bij de toepassing van het UV-filter bij de productie van contactlenzen, zonder negatieve eigenschappen. Contactlenzen TopVue kregen daarmee zowel betere mechanische eigenschappen voor aanbrengen in de ogen (betere hantering) als verbeterd comfort.

Gebruikswijze

Elk paar lenzen TopVue Daily is bestemd voor eenmalig gebruik gedurende één dag. Ze zijn niet bedoeld om mee te slapen. Het is niet nodig om de lenzen te reinigen, dus u geeft geen geld uit aan vloeistoffen, en eventueel verlies of beschadiging van eendaagse lenzen is financieel niet zo pijnlijk als bij maandelijkse lenzen.Het gebruikte materiaal is hydrogel Etafilcon A, het watervolume bedraagt 58% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/L.

TopVue Daily lenzen zijn tevens verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 30 lenzen.

Eigenschappen

Sterkte : van -12.00 tot +4.00
Vervaldatum : 48 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Etafilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 58 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 26 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 90 lenzen
BC: 8.5

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • helene k.

  Ik zocht goedkope lenzen van goede kwaliteit en met TopVue heb ik blijkbaar gevonden wat ik wilde. De prijs is echt heel laag zonder de kwaliteit te moeten verlagen.

  Toegevoegd: 27.01.2016
 • Geert

  zoals steeds tevreden van mijn aankoop bij Alensa :)

  Toegevoegd: 30.11.2015
 • Anneke

  ideaal voor occasioneel gebruik en best wel comfortabel

  Toegevoegd: 12.11.2015
 • Maarten

  Snel geleverd en goedkoop!

  Toegevoegd: 01.10.2015
 • Lois

  Ik prefereerde vroeger steeds mijn bril over mijn lenzen en droeg slechts occasioneel leznen. Ik probeerde nu deze TopVue vanwege de lage prijs en ben zeer tevreden! Ik draag ze nu zelfs elke dag.

  Toegevoegd: 23.09.2015
 • Nina

  Ik ben zeer tevreden met deze lenzen. En de prijs is zeer voordelig!

  Toegevoegd: 18.09.2015
 • Wesley

  Ik ga volledig akkoord met de andere meningen hier, ik gebruik ze al een jaar en ben er zeer tevreden mee.

  Toegevoegd: 15.09.2015
 • Talitha

  Ik wou al veel langer daglenzen proberen maar was steeds ontgoocheld van de prijs. Maar bij deze valt de prijs mee en ook de kwaliteit is goed.

  Toegevoegd: 10.09.2015
 • Ik prefereer al vele jaren daglenzen. Deze beveel ik zeker aan, ze zijn niet zo duur maar zeer goede kwaliteit.

  Toegevoegd: 03.09.2015
 • Justin

  Ik draag lenzen nog maar vrij recent, ik ben een beginner, maar deze zijn zo gemakkelijk te hanteren dat iedereen lenzen kan dragen.

  Toegevoegd: 02.09.2015
 • Jana

  Goedkoop en snel geleverd, super!

  Toegevoegd: 14.08.2015
 • Ana

  Ik bestelde ze om eens uit te proberen (je kan ze namelijk terugsturen) maar ben verbaasd van de kwaliteit, zeker aan deze lage prijs!

  Toegevoegd: 12.08.2015
 • Lucie

  Hartelijk dank voor goede service en snelle levering!

  Toegevoegd: 04.08.2015
 • Rania

  Ik ben zeer tevreden met deze lenzen.

  Toegevoegd: 28.07.2015
 • Ciara

  De beste lenzen tot zover imo. Heb andere geprobeerd maar kom altijd terug bij deze. Voel ze nauwelijks in mijn ogen en kan moeiteloos dragen zelfs als ik hele dag achter pc zit.

  Toegevoegd: 14.05.2015
 • Floris

  Ik ga akkoord de andere reacties, zeer goede lenzen!

  Toegevoegd: 25.07.2014
 • Lotte

  Hallo, ik draag normaal de acuvue moist maar zou graag eens de TopVue proberen, is dit aan te raden? Bedankt, Lotte

  Toegevoegd: 24.07.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo Lotte, de TopVue Daily zijn zeer comfortabel en goed verdraagbare hydrogel lenzen die bovendien het effectieve smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG bevatten. Hierdoor verzekeren ze een hoge graad van bevochtiging en maximum comfort gedurende de hele dag daardoor. We bevelen je het aan om ze zeker eens te proberen! Het is trouwens ook geen verspilling van geld moesten ze je niet bevallen aangezien we je een geld-terug-garantie bieden indien je niet tevreden bent. Bedankt voor je vraag!

  Toegevoegd: 24.07.2014
 • Anton

  Ik draag nog maar recent lenzen en kon ze nooit echt goed verdragen. De TopVue lenzen zijn echter zo dun en comfortabel dat ik nooit meer last heb van mijn lenzen, je moet wel wat voorzichtiger zijn dat ze niet scheuren

  Toegevoegd: 07.07.2014

Log in

Log in met

Facebook Google