TopVue Daily (30 lenzen)

€ 11.79
94% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 21.6. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 11.79
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - TopVue Daily (30 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Watergehalte: 58%
Lensmateriaal: Etafilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Productnaam: TopVue Daily
UV-filter: Ja
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

94%
64 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (25)

Heb je een vraag?
Edy van Midde

ik heb nu : Acuvua Oasys Hydraluxe sterkte 4,75, cyl / 1,25 axis/ 060 bc 8,5 dia 14,3 Welke merk kan ik hiervoor in de plaats bij U bestellen?

Antwoord info@alensa.nl

Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Tjerk

zijn hydrogel zachte lenzen ?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Ja, TopVue Daily zijn zachte lenzen.

Tojabhoesein Chhangur

Waarom kan het BC niet worden aangepast?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, BC heeft invloed op de vorm van de lens en meeste lenzen worden met één BC en DIA combinatie gemaakt. Indien je nu lenzen met een andere BC of DIA draagt dan is het een andere merk. Op basis van een foto van de blister kunnen we je laten weten welke lenzen het zijn.

Mireille

Heel wat lenzen geprobeerd, maar dit zijn echt de allerfijnste. De meeste kreeg ik havermout halve dag droge ogen en moest ik telkens ‘scherpstellen, maar bij deze geen last van. Zeer comfortabel en voor een goede prijs. Ik ben 2 keer geopereerd aanneem netvliesscheuring en mijn ogen zijn nog gevoeliger geworden, dus blij dat ik eindelijk een fijne lens gevonden heb.

Jay-J Garrett

Use these daily for months. Very comfortable to wear, never had any issues with these. Great price under €20 a month, would definitely recommend!

Nancy van Greven

Bij de maandlenzen die ik eerder heb gekocht staat ook een cilinder en as vermeld. Bij de daglenzen staat dat er niet bij. Is daar wel een optie toe? Of is dat bij daglenzen niet nodig of niet mogelijk?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Nancy,

Als je lenzen met as en cilinder hebt, moet je torische daglenzen bestellen. Ons assortiment torische daglenzen kan je via deze link bekijken.

We raden alle klanten aan om bij het veranderen van de lenzen eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Rezwana Binte Delwar

I have different values (negative values) in two eyes. Is it possible to order in that way?

Antwoord info@alensa.nl

Dear Rezvana,

If you have two different values, you have to order two boxes. We have also a box with 10 TopVue Daily lenses. You can order it here.

Gretty van der Meulen

Beste, Zij dit multifocale daglenzen??

Henk

Hoe zit het met de dikte van deze lenzen? De meeste goedkope lenzen zijn erg dun en slap en daarom heel erg moeilijk in de krijgen. Zijn Topvaleu lenzen even dik als een duurder top merk?

Antwoord info@alensa.nl

Dag, bedankt voor uw vraag. De TopVue Daily lenzen zijn wel dun, net zoals de andere merken van daglenzen. Daglenzen zijn in het algemeen dunner dan week- of maandlenzen voor verhoogd comfort tijdens het dragen. Het is heel individueel of de lenzen comfortabel voor u zullen zijn, maar we hebben wel positieve reacties van onze klanten die deze merk hebben geprobeerd.

De dikte van de lens zoals in de bijsluiter vermeld is 0,02 +/- 0.08.

Hedy Scholtes

Goede avond, Ik heb deze Topvue Daily nu ongeveer 1 week gebruik ( voor beide ogen hetzelfde sterkte ( +1.75). Daarvoor had ik maandlezen (+ 1.75 ) van een andere merk ( niet bij jullie gekocht) en ik wilde ivm Hygiene en gemak de daily lensen proberen. De laatste 2 a 3 dagen worden mijn zicht wat minder (!) scherp en ik moest ook vaker met mijn ogen knipperen om wat scherpere zicht te krijgen. Weet u waar het aan ligt? Komt het misschien door de smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG ? Wat zou U mij aanraden? Heel graag spoedig uw advies . ik heb nu nog ongeveer 13 daily lensen in de doos. mvg Mevr H.Scholtes

Antwoord info@alensa.nl

Geachte mevrouw Scholtes, het spijt ons erg om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met deze lenzen. De smeermiddel en het bevochtigingsbes­tanddeel zijn in tegendeel stoffen die het comfort tijdens het dragen nog zouden verhogen. Het ongemak bij het dragen kan door het materiaal veroorzaakt zijn - u heeft vroeger een andere merk lenzen van een ander materiaal gebruikt en de TopVue Daily zijn van Etafilcon A geproduceerd. Het kan zijn dat dit materiaal niet geschikt is voor uw ogen. In het algemeen is het altijd aanbevolen om overleg te plegen met uw oogspecialist voordat u van lenzen gaat veranderen. Indien u nog 26 ongebruikte lenzen van de 30-doos had, dan zou het nog mogelijk zijn deze terug te sturen en het geld terug te krijgen. Maar als u al slechts 13 lenzen heeft dan kunnen wij u deze mogelijkheid helaas niet meer aanbieden.

Marieken

gebruik ze vaak bij het sporten en ben hier heel tevreden van

Denise

hebben julie deze ook in een torische versie?

Antwoord info@alensa.nl
Hallo Denise, bedankt voor je vraag. De TopVue Daily hebben we enkel ter correctie van bijziendheid en verziendheid. Van dezelfde productfamilie hebben we de maandlenzen TopVue Air for Astigmatism en de weeklenzen TopVue Premium for Astigmatism. Deze nieuwere generatie lenzen bieden nog meer comfort.
Maarten

Hallo, heb ik lenzenvloeistof nodig als ik TopVue Daily wil kopen?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Maarten, bedankt voor uw vraag. Indien u daglenzen draagt dient u geen lenzenvloeistof en lenzenhouder aan te schaffen. U kan elke dag een nieuw paar gebruiken en deze op het einde van de dag weggooien.

Romy Pluk

Een goede prijs en goede keuze voor als je niet alle dagen lenzen draagt. Ik voel ze helemaal niet in mijn ogen.

Evelien

Deze lenzen zijn abosluut ok. Ik kocht ze voor de eerste keer en zal ze zeker opnieuw gebruiken.

Suzanne

Super lenzen. Zuurstofdoorlaatbaarheid is top. Zou deze liever hebben als maandlenzen, maar deze zijn ook prima.

Melissa

Hallo, waarom kan ik bij deze lenzen niet diameter aanpassen?!

Antwoord info@alensa.nl

Beste Melissa, bedankt voor uw vraag. Het is inderdaad zo dat u de diameter waarde niet kunt aanpassen aangezien deze lenzen enkel beschikbaar zijn met een Diameter van 14.2. Alvast dank voor uw begrip.

Laura

Voor mij een aanrader. Goede prijskwaliteit.

Jarno

Goede ervaring tot nu toe: Besteld in ochtend en volgende dag geleverd!

Wendy

Prima prijskwaliteit en ook blij verrast met geschenk!

joke kwist

zijn ze ook in multifocal groetjes joke

Antwoord info@alensa.nl

Beste Joke,

Helaas bestaan de TopVue Daily nog niet in een multifocale versie.

Het Alensa.nl team

Andres

Zijn deze ook in andere BC verkrijgbaar?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Andres, Helaas zijn deze lenzen niet in een andere BC verkrijgbaar. We verkopen ze wel in een verpakking van slechts 5 stuks met een tevredenheidsga­rantie. Op deze manier kan je ze gemakkelijk eens uitproberen of ze geschikt zijn voor jouw ogen. Bedankt voor je vraag!

Livia

Zijn deze lenzen evengoed als de Acuvue Truey? De prijs is namelijk een pak minder ...

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Livia, de TopVue Daily zijn zeer comfortabel en goed verdraagbare hydrogel lenzen die bovendien het effectieve smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG bevatten. Hierdoor verzekeren ze een hoge graad van bevochtiging en maximum comfort gedurende de hele dag. We bevelen je het aan om ze zeker eens te proberen! Het is trouwens ook geen verspilling van geld moesten ze je niet bevallen aangezien we je een geld-terug-garantie bieden indien je niet tevreden bent. Bedankt voor je vraag!

Thijs

Ik draag daglenzen steeds tijdens de zomer voor het sporten en te gaan zwemmen en de TopVue beavallen me echt wel. Met vorige daglenzen had ik wel eens last van irritatie aan mijn ogen en met deze heb ik dat niet meer. De prijs is ook echt goed in vergelijking met andere daglenzen die ik reeds probeerde.

Mark

Even goed als andere merken, wel goedkoper