Herhaal jouw laatste bestelling

TopVue Daily (30 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.
Voordeelverpakking:
TopVue Daily (90 lenzen) - € 34,99 (u bespaart € 3,68)


Wij bieden een geld-terug-garantie op de TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Meer informatie

Aantal stemmen: 175
Prijs € 12.89 € 16.11 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Voordeelverpakkingen

TopVue Daily (30 lenzen) + Laim Moisture Oogspray Prijs: € 27.84 U Bespaart: € 2.00

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 26 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Comfortabele lenzen aan een voordelige prijs

TopVue Daily zijn zeer comfortabele, goed te tolereren hydrogel lenzen met UV-filter en toevoeging van de effectieve smeerstof natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die een uitzonderlijke bevochtiging en maximaal comfort garandeert, de hele dag door.

Perfect ontwerp van de randen

TopVue Bi-wekly Eendaagse lenzen TopVue pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact. Indien de rand van de lens een trede vormt, kunt u de lens in het oog voelen. Hoewel het helaas een weinig besproken factor betreft, is dit de juiste de manier van insluiting van de lens, die voor het comfort van de contactlenzen doorslaggevend is.

Hoogwaardige en stabiele correctie.

TopVue Daily hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat u vooral waardeert bij het autorijden in de schemering.

UV-filter

TopVue zijn als een van de weinige lenzen voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Het is natuurlijk beter als lenzen een UV-filter bevatten; u mag er echter niet volledig op vertrouwen, daar de lens maar een deel van het oog bedekt. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, u dient de bescherming dus aan te vullen met een zonnebril.

Technologie AQUAMAX

Technologie AQUAMAX gebruikt een nieuwe methode bij de toepassing van het UV-filter bij de productie van contactlenzen, zonder negatieve eigenschappen. Contactlenzen TopVue kregen daarmee zowel betere mechanische eigenschappen voor aanbrengen in de ogen (betere hantering) als verbeterd comfort.

Gebruikswijze

Elk paar lenzen TopVue Daily is bestemd voor eenmalig gebruik gedurende één dag. Ze zijn niet bedoeld om mee te slapen. Het is niet nodig om de lenzen te reinigen, dus u geeft geen geld uit aan vloeistoffen, en eventueel verlies of beschadiging van eendaagse lenzen is financieel niet zo pijnlijk als bij maandelijkse lenzen.Het gebruikte materiaal is hydrogel Etafilcon A, het watervolume bedraagt 58% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/L. TopVue Daily lenzen zijn tevens verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 90 lenzen.

Meer over TopVue Daily
Eigenschappen

Sterkte : van -12.00 tot +4.00
Vervaldatum : 48 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Hydratatie natriumhyaluronaat: Ja
Materiaal: Etafilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 58 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 26 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 30 lenzen
BC: 8.5

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Henk

  Hoe zit het met de dikte van deze lenzen? De meeste goedkope lenzen zijn erg dun en slap en daarom heel erg moeilijk in de krijgen. Zijn Topvaleu lenzen even dik als een duurder top merk?

  Toegevoegd: 27.06.2016
 • info@alensa.nl

  Dag, bedankt voor uw vraag. De TopVue Daily lenzen zijn wel dun, net zoals de andere merken van daglenzen. Daglenzen zijn in het algemeen dunner dan week- of maandlenzen voor verhoogd comfort tijdens het dragen. Het is heel individueel of de lenzen comfortabel voor u zullen zijn, maar we hebben wel positieve reacties van onze klanten die deze merk hebben geprobeerd.

  De dikte van de lens zoals in de bijsluiter vermeld is 0,02 +/- 0.08.

  Toegevoegd: 28.06.2016
 • Hedy Scholtes

  Goede avond, Ik heb deze Topvue Daily nu ongeveer 1 week gebruik ( voor beide ogen hetzelfde sterkte ( +1.75). Daarvoor had ik maandlezen (+ 1.75 ) van een andere merk ( niet bij jullie gekocht) en ik wilde ivm Hygiene en gemak de daily lensen proberen. De laatste 2 a 3 dagen worden mijn zicht wat minder (!) scherp en ik moest ook vaker met mijn ogen knipperen om wat scherpere zicht te krijgen. Weet u waar het aan ligt? Komt het misschien door de smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG ? Wat zou U mij aanraden? Heel graag spoedig uw advies . ik heb nu nog ongeveer 13 daily lensen in de doos. mvg Mevr H.Scholtes

  Toegevoegd: 16.02.2016
 • info@alensa.nl

  Geachte mevrouw Scholtes, het spijt ons erg om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met deze lenzen. De smeermiddel en het bevochtigingsbes­tanddeel zijn in tegendeel stoffen die het comfort tijdens het dragen nog zouden verhogen. Het ongemak bij het dragen kan door het materiaal veroorzaakt zijn – u heeft vroeger een andere merk lenzen van een ander materiaal gebruikt en de TopVue Daily zijn van Etafilcon A geproduceerd. Het kan zijn dat dit materiaal niet geschikt is voor uw ogen. In het algemeen is het altijd aanbevolen om overleg te plegen met uw oogspecialist voordat u van lenzen gaat veranderen. Indien u nog 26 ongebruikte lenzen van de 30-doos had, dan zou het nog mogelijk zijn deze terug te sturen en het geld terug te krijgen. Maar als u al slechts 13 lenzen heeft dan kunnen wij u deze mogelijkheid helaas niet meer aanbieden.

  Toegevoegd: 16.02.2016
 • Marieken

  gebruik ze vaak bij het sporten en ben hier heel tevreden van

  Toegevoegd: 20.11.2015
 • Denise

  hebben julie deze ook in een torische versie?

  Toegevoegd: 04.11.2015
 • info@alensa.nl Hallo Denise, bedankt voor je vraag. De TopVue Daily hebben we enkel ter correctie van bijziendheid en verziendheid. Van dezelfde productfamilie hebben we de maandlenzen TopVue Air for Astigmatism en de weeklenzen TopVue Premium for Astigmatism. Deze nieuwere generatie lenzen bieden nog meer comfort. Toegevoegd: 04.11.2015
 • Maarten

  Hallo, heb ik lenzenvloeistof nodig als ik TopVue Daily wil kopen?

  Toegevoegd: 23.09.2015
 • info@alensa.nl

  Hallo Maarten, bedankt voor uw vraag. Indien u daglenzen draagt dient u geen lenzenvloeistof en lenzenhouder aan te schaffen. U kan elke dag een nieuw paar gebruiken en deze op het einde van de dag weggooien.

  Toegevoegd: 23.09.2015
 • Romy Pluk

  Een goede prijs en goede keuze voor als je niet alle dagen lenzen draagt. Ik voel ze helemaal niet in mijn ogen.

  Toegevoegd: 03.09.2015
 • Evelien

  Deze lenzen zijn abosluut ok. Ik kocht ze voor de eerste keer en zal ze zeker opnieuw gebruiken.

  Toegevoegd: 25.08.2015
 • Suzanne

  Super lenzen. Zuurstofdoorlaatbaarheid is top. Zou deze liever hebben als maandlenzen, maar deze zijn ook prima.

  Toegevoegd: 11.06.2015
 • Melissa

  Hallo, waarom kan ik bij deze lenzen niet diameter aanpassen?!

  Toegevoegd: 10.06.2015
 • info@alensa.nl

  Beste Melissa, bedankt voor uw vraag. Het is inderdaad zo dat u de diameter waarde niet kunt aanpassen aangezien deze lenzen enkel beschikbaar zijn met een Diameter van 14.2. Alvast dank voor uw begrip.

  Toegevoegd: 11.06.2015
 • Laura

  Voor mij een aanrader. Goede prijskwaliteit.

  Toegevoegd: 25.05.2015
 • Jarno

  Goede ervaring tot nu toe: Besteld in ochtend en volgende dag geleverd!

  Toegevoegd: 21.05.2015
 • Wendy

  Prima prijskwaliteit en ook blij verrast met geschenk!

  Toegevoegd: 14.05.2015
 • joke kwist

  zijn ze ook in multifocal groetjes joke

  Toegevoegd: 13.01.2015
 • info@alensa.nl

  Beste Joke,

  Helaas bestaan de TopVue Daily nog niet in een multifocale versie.

  Het contactlenzen-optica.nl team

  Toegevoegd: 13.01.2015
 • Andres

  Zijn deze ook in andere BC verkrijgbaar?

  Toegevoegd: 12.09.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo Andres, Helaas zijn deze lenzen niet in een andere BC verkrijgbaar. We verkopen ze wel in een verpakking van slechts 5 stuks met een tevredenheidsga­rantie. Op deze manier kan je ze gemakkelijk eens uitproberen of ze geschikt zijn voor jouw ogen. Bedankt voor je vraag!

  Toegevoegd: 12.09.2014
 • Livia

  Zijn deze lenzen evengoed als de Acuvue Truey? De prijs is namelijk een pak minder ...

  Toegevoegd: 28.07.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo Livia, de TopVue Daily zijn zeer comfortabel en goed verdraagbare hydrogel lenzen die bovendien het effectieve smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG bevatten. Hierdoor verzekeren ze een hoge graad van bevochtiging en maximum comfort gedurende de hele dag. We bevelen je het aan om ze zeker eens te proberen! Het is trouwens ook geen verspilling van geld moesten ze je niet bevallen aangezien we je een geld-terug-garantie bieden indien je niet tevreden bent. Bedankt voor je vraag!

  Toegevoegd: 28.07.2014
 • Thijs

  Ik draag daglenzen steeds tijdens de zomer voor het sporten en te gaan zwemmen en de TopVue beavallen me echt wel. Met vorige daglenzen had ik wel eens last van irritatie aan mijn ogen en met deze heb ik dat niet meer. De prijs is ook echt goed in vergelijking met andere daglenzen die ik reeds probeerde.

  Toegevoegd: 23.07.2014
 • Mark

  Even goed als andere merken, wel goedkoper

  Toegevoegd: 18.06.2014

Log in

Log in met

Facebook Google