Herhaal jouw laatste bestelling

TopVue Daily (180 lenzen)

Op voorraad > 400 st.
Wij bieden een geld-terug-garantie op de TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Aantal stemmen: 217
Prijs € 64.49 € 79.62 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Comfortabele lenzen aan een voordelige prijs

TopVue Daily zijn zeer comfortabele, goed te tolereren hydrogel lenzen met UV-filter en toevoeging van de effectieve smeerstof natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die een uitzonderlijke bevochtiging en maximaal comfort garandeert, de hele dag door.

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 176 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Perfect ontwerp van de randen

TopVue Daily TopVue Daily daglenzen pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact. Indien de rand van de lens een trede vormt, kunt u de lens in het oog voelen. Hoewel het helaas een weinig besproken factor betreft, is dit de juiste de manier van insluiting van de lens, die voor het comfort van de contactlenzen doorslaggevend is.

Hoogwaardige en stabiele correctie.

TopVue Daily hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat u vooral waardeert bij het autorijden in de schemering.

UV-filter

TopVue Daily zijn als een van de weinige lenzen voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Het is natuurlijk beter als lenzen een UV-filter bevatten; u mag er echter niet volledig op vertrouwen, daar de lens maar een deel van het oog bedekt. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, u dient de bescherming dus aan te vullen met een zonnebril.

Technologie AQUAMAX

Technologie AQUAMAX gebruikt een nieuwe methode bij de toepassing van het UV-filter bij de productie van contactlenzen, zonder negatieve eigenschappen. Contactlenzen TopVue kregen daarmee zowel betere mechanische eigenschappen voor aanbrengen in de ogen (betere hantering) als verbeterd comfort.

Gebruikswijze

Elk paar lenzen TopVue Daily is bestemd voor eenmalig gebruik gedurende één dag. Ze zijn niet bedoeld om mee te slapen. Het is niet nodig om de lenzen te reinigen, dus u geeft geen geld uit aan vloeistoffen, en eventueel verlies of beschadiging van eendaagse lenzen is financieel niet zo pijnlijk als bij maandelijkse lenzen.Het gebruikte materiaal is hydrogel Etafilcon A, het watervolume bedraagt 58% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/L.

Eigenschappen

Sterkte : van -12.00 tot +4.00
Vervaldatum : 48 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Etafilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 58 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 26 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 180 lenzen
BC: 8.5

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Bas van Sant

  Deze lenzen zijn top en de voordelige verpakking vind ik een uitstekend idee. Eindelijk hoef ik me zes maanden geen zorgen over contactlenzen te maken.

  Toegevoegd: 02.02.2016
 • Marlieke

  mijn favoriete lenzen tot nu toe :)

  Toegevoegd: 12.01.2016
 • anoushka

  super dit promo pack, zeer sne geleverd ook

  Toegevoegd: 05.01.2016
 • Jakob

  zeer voordelig geprijs dit pack

  Toegevoegd: 24.11.2015
 • Klaasje

  als ik deze bestel kom ik er weer even toe! Jammer dat je zo weinig grote packs vind

  Toegevoegd: 16.11.2015
 • Marine

  super aanbieding!

  Toegevoegd: 30.10.2015
 • Maartje

  Ik ben echt fan van deze lenzen, en nog meer sinds ze deze grote voordelige verpakking aanbieden. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik

  Toegevoegd: 24.09.2015

Log in

Log in met

Facebook Google