TopVue Daily (10+10 lenzen)

€ 15.80
100% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
TopVue Daily (10 lenzen)
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 7.90
TopVue Daily (10 lenzen)
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 7.90
Gratis levering voor dit product
€ 15.80
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Daily: comfortabele daglenzen aan een voordelige prijs

TopVue Daily, lid van de TopVue contactlenzenfamilie, zijn comfortabele, goed-te-tolereren hydrogel daglenzen met een UV-filter. Hun materiaal is verrijkt met natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die maximaal comfort garandeert, de hele dag door. Deze lenzen zijn vervaardigd uit het hydrogel materiaal Etafilcon A, met een watervolume van 58% en een zuurstofdoorla­tendheid van 26 Dk/L. Deze verpakking wordt verkocht als 10 lenzen, waarbij je een extra 10 lenzen GRATIS krijgt. Uitzonderlijk, wegens het kleine formaat van deze verpakking, is de geld-terug-garantie NIET van toepassing.

Deze daglenzen zijn, onder meer, ook verkrijgbaar in verpakking van 30 TopVue Daily, 90 TopVue Daily en 180 TopVue Daily.

Perfect ontwerp van de randen

Eendaagse TopVue lenzen bevatten heel dunne randen. Het ooglid komt voortdurend in contact met de lensrand tijdens het knipperen, dus bij dikkere randen voelt de lens onaangenaam aan. De dunne randen van TopVue bestrijden dit gevoel en creëren hierdoor optimaal comfort.

Hoogwaardige en stabiele correctie.

TopVue Daily hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze, en gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden.

Technologie AQUAMAX & UV-filter

TopVue zijn voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Let echter op. Een groot deel van het oogwit blijft nog steeds blootgesteld aan UV-straling, dus vergeet nooit je zonnebril. Technologie AQUAMAX draagt bij tot een betere hantering van de lens en meer comfort.

Gebruikswijze

Elk paar lenzen TopVue Daily is bestemd voor eenmalig gebruik gedurende één dag. Ze zijn niet bedoeld om mee te slapen. Op het einde van de dag gooi je deze daglenzen gewoon weg en de volgende dag stop je een fris, nieuw paar in. Niet hergebruiken en niet gebruiken voorbij vervaldatum!

Eigenschappen - TopVue Daily (10 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 10 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Watergehalte: 58%
Lensmateriaal: Etafilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Productnaam: TopVue Daily
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
UV-filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

100%
36 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen

Heb je een vraag?