Herhaal jouw laatste bestelling

TopVue Bi-weekly (6 lenzen)

Op voorraad > 1000 st.

Wij bieden een geld-terug-garantie op de TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Meer informatie

Aantal stemmen: 205
Prijs € 15.19 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

Reiniger
blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Voordeelverpakkingen

TopVue Bi-Weekly (6 lenzen) + Gelone 360 ml Prijs: € 22.19 U Bespaart: € 1.50
TopVue Bi-weekly (6 lenzen) + Laim Moisture Oogspray Prijs: € 30.14 U Bespaart: € 2.00

TopVue Bi-weekly contactlenzen

Aan het begin van het jaar 2011 introduceerde Pegavion op de markt de nieuwe 14-daagse contactlenzen TopVue, die door zijn parameters geschikt is voor 99% van de gebruikers. Het betreft een zeer gemakkelijke, goed te tolereren hydrogel lens met UV-filter en toevoeging van een uitzonderlijk effectieve smeerstof – natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die een uitzonderlijke bevochtiging en maximaal comfort garandeert, de hele dag door. Natriumhyaluro­naat, ofwel hyaluronzuur, is een voor het menselijk lichaam natuurlijke stof. Behalve in de gewrichten en op andere plekken, zit het ook in het glasvocht van het oog.

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 4 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Perfect ontwerp van de randen

Lenzen TopVue pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact. Indien de rand van de lens een trede vormt, kunt u de lens in het oog voelen. Hoewel het helaas een weinig besproken factor betreft, is dit juist de manier van insluiting van de lens, die voor het comfort van de contactlenzen doorslaggevend is.

Hoogwaardige stabiele correctie

TopVue pronkt met een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat u met name waardeert bij het autorijden in de schemering.

UV-filter

TopVue zijn voorzien van een UV-filter dat schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Het is natuurlijk beter als lenzen een UV-filter bevatten; u mag er echter niet volledig op vertrouwen, daar de lens maar een deel van het oog bedekt. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, u dient de bescherming dus aan te vullen met een zonnebril.

Technologie AQUAMAX

Technologie AQUAMAX gebruikt een nieuwe methode bij de toepassing van het UV-filter bij de productie van contactlenzen, zonder negatieve eigenschappen. Contactlenzen TopVue kregen daarmee zowel betere mechanische eigenschappen voor het aanbrengen in de ogen (betere hantering) als verbeterd comfort.

Gebruikswijze

TopVue zijn niet bestemd om in te houden tijdens een periode van slapen. Aan het eind van de dag dient u de lenzen uit te doen, te desinfecteren en voor de nacht in de houder te leggen. Elk paar dient u na 14 dagen voor het eerste gebruik door een nieuw paar te vervangen.

Het gebruikte materiaal is hydrogel Etafilcon A. Het watervolume bedraagt 58% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/L.

Eigenschappen

Sterkte : van -12.00 tot +4.00
Vervaldatum : 48 maanden en meer
Vervangingsschema : 14 dagen
Hydratatie natriumhyaluronaat: Ja
Materiaal: Etafilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 58 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 28 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
Inhoud verpakking: 6 lenzen
BC: 8.5

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Elisabeth

  Deze lenzen zijn super om af en toe te dragen. Zeer tevreden met hoe comfortabel en makkelijk deze lenzen te dragen zijn

  Toegevoegd: 20.07.2017
 • Ilse

  Ik gebruikte vroeger de TopVue Monthly omdat ze goedkoper waren maar in de laatste tijd had ik er al na ongev. 20 dagen last van omdat ik vrij gevoelige ogen heb. Dus heb ik naar de TopVue Biweekly overgegaan en het verschil tussen weeklenzen en maandlenzen is echt merkbaar. Geen last van vermoeide ogen meer.

  Toegevoegd: 11.02.2016
 • johan wever

  Top lenzen, goede kwaliteit en ze zitten wel heel comfortabel. Ik krijg ook geen droge ogen meer.

  Toegevoegd: 01.02.2016
 • Hans

  Voor mijn skivakantie gebruik ik altijd 1-day Acuvue for astigmatism. Daar ben ik zeer tevreden over. Ze zijn alleen wel prijzig. Zou deze weeklens een vervanging kunnen zijn? Normaliter draag ik een bril.

  Toegevoegd: 25.11.2015
 • info@alensa.nl

  Beste Hans, bedankt voor uw vraag. De TopVue Bi-weekly zijn niet geschikt ter correctie van astigmatisme. Hierdoor zouden wij deze lenzen in deze situatie niet aanbevelen. Bovendien raden wij u aan om steeds overleg te plegen met een oogspecialist indien u van lenzen wilt wisselen. Veranderen van merk kan steeds het risico met zich meebrengen dat u niet volledig tevreden zal zijn van het nieuwe merk.

  Toegevoegd: 26.11.2015
 • Elisa

  Prima lenzen, de eerste keer dat ik ze draag maar ze zittten wel goed

  Toegevoegd: 01.10.2015
 • Anthony

  Goede kwaliteitslenzen

  Toegevoegd: 11.09.2015
 • Chloë

  Goede lenzen voor een goede prijs!

  Toegevoegd: 25.08.2015
 • Laurence

  Super goede service en snel geleverd, top!

  Toegevoegd: 20.08.2015
 • Jordy

  Comfortabele lenzen, geweldig voor mijn droge ogen!

  Toegevoegd: 12.08.2015
 • Agnes

  Super tevreden met deze lenzen. Draag ze nu 3 jaar vast en nooit problemen gehad. Zeer goedkoop, helemaal in combinatie met aanbiedingen.

  Toegevoegd: 21.05.2015
 • Bianca

  De beste lenzen tot zover imo. Heb andere geprobeerd maar kom altijd terug bij deze. Voel ze nauwelijks in mijn ogen en kan moeiteloos dragen zelfs als ik hele dag achter pc zit.

  Toegevoegd: 18.05.2015
 • Tara

  Hallo, ik zou deze lenzen echt wel eens willen testen maar ik weet niet zeker of ze wel goed zijn voor me?Voorheen had ik steeds acuvue advance is er een groot verschil? Bedankt, Tara

  Toegevoegd: 23.07.2014
 • info@alensa.nl

  Hallo Tara, TopVue zijn zeer comfortabel en goed verdraagbare hydrogel lenzen die bovendien het effectieve smeermiddel natriumhyaluronaat en het bevochtigingsbes­tanddeel PEG bevatten. Hierdoor verzekeren ze een hoge graad van bevochtiging en maximum comfort gedurende de hele dag. We bevelen je het aan om ze zeker eens te proberen! Het is trouwens ook geen verspilling van geld moesten ze je niet bevallen aangezien we je een geld-terug-garantie bieden indien je niet tevreden bent. Bedankt voor je vraag!

  Toegevoegd: 23.07.2014
 • Dina

  Ik had 1 gratis lens ontvangen bij mijn bestelling en besloot ze maar gewoon eens te proberen. Ze zitten super comfortabel en zijn zo handig om in te brengen, deze koop ik gewoon met de volledige doos de volgende keer!

  Toegevoegd: 16.07.2014
 • Robinne

  Echt super tevreden, ze zijn comfortabel, goedkoop en even goed als veel duurdere lenzen

  Toegevoegd: 09.07.2014

Log in

Log in met

Facebook Google