TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

€ 22.29
90% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 19.7. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 22.29
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Toegevoegde sterkte: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 100 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 45%
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Productnaam: TopVue Air Multifocal
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

90%
91 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (33)

Heb je een vraag?
theo

Beoordeling sterren toch maar even aangepast staan std. op 100% paar keer over heen gekeken, dus alsnog op 50% gezet!

theo gosliga

Draag deze lenzen nu een paar jaar en zijn toch niet helemaal perfect , m.n verkeersborden in de verte minder scherp dan met gewone daglenzen (geen multifocal) die ik wel eens in heb, ook bij het computerscherm heb je te maken met wat waas , en helaas ook al 3x verontreiniging aangetroffen n.l zwarte puntjes in de vloeistof bij de lens?? ja het blijft toch duidelijk een compromis tussen dichtbij en veraf.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Theo, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet helemaal tevreden bent. Het is helaas moeilijker om de juiste multifocale lenzen te vinden. We hopen echter dat een opticien je zou kunnen helpen. We hebben geen klacht met betrekking tot puntjes in de blisters ontvangen. Zou het nogmaals gebeuren, bewaar de blisters met de vloeistof en stuur ons een foto zodat we het bij de producent kunnen melden.

Karina Wiersum

Hallo, Ik had lenzen van biofinity, heb nu top vier geprobeerd maar zie dat ik geen multifocale lenzen heb gekregen, heb een paar geprobeerd maar zijn niet goed, kan ik mijn bestelling omruilen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Karina, Het spijt ons dat je met de lenzen niet tevreden bent. We hebben je een berichtje met informatie over TopVue geld-terug-garantie verstuurd.

Nik

Ik had twee proeflenzen besteld. Door de rechter zag ik prima, door de linker zag ik alles wazig omdat hij niet goed leek te passen (BC en DIA hetzelfde als mijn normale lenzen). Hierdoor wilde ik ze uitdoen, wat echt niet lukte. Ik ben naar de opticien geweest om ze te laten verwijderen. Zij zei dat ze 'te strak' zaten. Ze zijn erg dik en stevig waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn. Voor mij een no go.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Nik, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. BC en DIA zijn helaas maar twee van meerdere parameters en het is niet mogelijk om te garanderen dat lenzen met dezelfde BC en DIA waardes je goed zullen passen. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en het is daarom moeilijk om te schatten welke lenzen voor je ogen goed zullen zijn. Het is noodzakelijk om altijd met proeflenzen te beginnen en door specialist laten controleren hoe de lens op je oog zit.

Yvonne van Bentem

Goedemorgen, De topvue lenzen hebben geen D en N variant. De lenzen van Proclear hebben dat wel. Ik vraag mij af of het zicht dan hetzelfde is. Hoe is over het algemeen de bevinding van deze lenzen. Mvgr. Yvonne van Bentem

Antwoord info@alensa.nl

Beste Yvonne,

Als je op multifocale lenzen met D en N add sterkte gewend bent, dan zal je merken, dat de kwaliteit van het zicht anders is. Voor de TopVue lenzen geldt echter de TopVue geld-terug-garantie dus je kan de TopVue Multifocal lenzen rustig uitproberen. Meer informatie over deze garantie vind je hier.

Nicole Buch

Zijn de topvue air multifocal maandlenzen ? Of bestaan daar ook daglenzen van multifocal?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Nicole,

Bedankt ​​​voor jouw vraag. TopVue Air Multifocal zijn maandlenzen. Helaas hebben we geen multifocale maandlenzen van het merk TopVue. Ons assortiment van multifocale daglenzen kan je hier bekijken.

Anja Hameleers

Weet nog niet wil ze wel proberen weet alleen nog niet welke

Theo

Zeer dikke en stugge lenzen dat zelfs zeer doet als je wilt uitnemen/naar ooghoek eruit wrijft,nog nooit eerder met andere lenzen in 30 jaar meegemaakt en je kunt er niet mee slapen,maar het zicht van deze lenzen is wel goed te noemen bijna geen mist of halo effect.

Arda van Oort

Sinds paar maanden gebruik ik lenzen;via mijn opticien: Cooper Vision Biofonity. Op zich een goede contactlens, behalve.............. zodra het gaat schemeren worden de kleinste lichtknopjes een enorme licht explosie. Dermate erg dat ik voor het autorijden de lenzen moest verwijderen. Vanwege de actie niet goed, geld terug heb ik de TopVue air besteld.Levertijd was zeer snel. Deze lens is wel iets dikker en iets groter, waardoor het verwijderen van de lens wel wat moeilijker is. Maar wat ben ik blij met deze keuze: scherper en geen last meer van een licht explosie.

Joni de Dycker

Is dit eventueel ook een torische multifocal lens? Zoniet hebben jullie deze ook?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Joni, bedankt voor uw interesse. Dit zijn multifocale lenzen. De multifocale torische lenzen verkopen wij helaas niet.

harry

kan ik deze lenzen ergens in een winkel passen ??

Antwoord info@alensa.nl

Goedemiddag!

Bedankt voor uw vraag. Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze lensen in een winkel gaan passen omdat wij TopVue contactlenzen alleen online verkopen. Een andere mogelijkheid is een proeflens te bestellen: http://www.alensa.nl/…focal-1-lens . Op deze manier kan u zelf zien of deze lenzen een goede keus voor u zijn.

Yasmine

Dit is de eerste keer dat ik deze merk probeerde vanwege de goede prijs en de garantie mijn geld terug te krijgen als ze niet voldoen. Na een maand dragen ben ik nog steeds erg tevreden en ga deze zeker weer bestellen.

Inez van Steijn-Oudejans

Comfortabele dikke lichtblauwe lenzen. Ik moest ze helaas retourneren omdat de sterkte niet goed was.. Ik had ze besteld in de sterkte van mijn andere lenzen. Helaas kan dat dus toch verschillen..

Kirsten

zeer goede kwaliteit aan een degelijke prijs

Danika

Zeer tevreden dat ik heleaaml niet lang hoefde te wachten op mijn lenzen, normaal is het steeds veel langer voor multifocale lenzen

Kimberley

Ik draag deze multifocale lenzen slechts een paar maand en ze zijn absoluut perfect voor mij.

Shannon

Ze passen zeer goed en drogen mijn ogen niet uit. Bovendien corrigeren ze mijn zicht voor ver en dichtbij en zijn ze gewoon goed.

Danielle

Ze zijn comfortabel en gemakkelijk om in te doen. Totaal geen minpunten voor mij.

Inez van Steijn-Oudejans

Bedankt voor het antwoord, maar als ik dus 3x links en 3x rechts bestel want dat moet natuurlijk ivm verschillende waardes. Kan ik dan als het niet bevalt de lenzen 2x links en 2x rechts retourneren of ruilen tegen de Bausch en Lomb die ik gebruik?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Inez, bedankt voor uw vraag. Het is mogelijk de lenzen te retourneren. U kunt in dit geval dan inderdaad volstaan door 2x links en 2x rechts terug te sturen.

Harry

Ik bestelde deze lenzen al voor de tweede keer omdat ik er zeer tevreden mee ben, ze zijn echt vergelijkbaar met duurdere lenzen.

Inez

Even opnieuw mijn vraag want ik kreeg geen antwoord in juli. Ik heb van Bausch & Lomb + 1,50 en add high en kan hier niet zo goed meer mee lezen. Moet ik dat voor deze ook kiezen en dan 2,50 + voor lezen? Mijn bril is momenteel links +1,75 en lezen +2,00 en rechts +2,00 en lezen +2,00. (was 1,25 en 1,50 links en 1,75 en 1,50 rechts). Ik kan het helaas niet laten adviseren door de opticien omdat ik niet bij hun bestel.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Inez, bedankt voor uw vraag. Een voorschrift bij het dragen van een bril verschilt doorgaans van een voorschrift voor het dragen van contactlenzen. Om deze reden raden we u aan u te laten adviseren door een oogspecialist. Wij bieden een Geld-terug-garantie op deze lenzen mocht u de TopVue Air Multifocal lenzen toch willen proberen. Zie hier onze voorwaarden: http://www.alensa.nl/…arantie.html

Wilma

Ik probeerde deze lenzen voor de eerste keer en had er geen problemen mee, ik kan ze zeker 100% aanbevelen.

Fatima B.

Ik ben zeer tevreden van deze multifocale maandlenzen, ze drogen mijn ogen helemaal niet uit.

Tinne B.

Welke ADD sterkte moet ik ingeven voor deze multifocale lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Tinne, bedankt voor je vraag! De ADD sterkte bij multifocale lenzen geeft de extra sterkte dioptrie aan die je nodig hebt om goed te kunnen zien op korte afstand. Deze sterkte staat steeds aangegeven op jouw persoonlijke voorschrift. Indien je hier geen kennis van hebt raden wij je aan om jouw oogarts te raadplegen voor de benodigde ADD sterkte vooraleer je de TopVue AIr Multifocal aanschaft.

Paline Onderwater

Eindelijk multifocale lenzen aan een ebtaalbare prijs

Joanna

Goede prijs en snel geleverd!

Kirsty

Ik had altijd last van droge ogen maar met deze multifocale lenzen is het aanzienlijk minder

Wiktoria Wout

Hallo, kan ik deze lenzen gebruiken in ruimtes met airco?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Wiktoria, Bedankt voor uw vraag! U kan de TopVue Air Multifocal zeker gebruiken in ruimtes met airconditioning. Door de aanwezigheid van airconditioning (of luchtcircualtie) kunnen uw lenzen wel gemakkelijker uitdrogen en uw ogen droger gaan aanvoelen. Als u hier last van zou hebben kan u steeds oogdruppels of een oogspray gebruiken (hier), deze helpen u om weer wat extra hydratatie te hebben.

Bauke Lans

Corrigeert goed bij veraf en dichtbij. Handig voor tijdens het autorijden en als ik zonnebril draag.

Marie

Ik ben tevreden want hoef niet constant te zoeken naar leesbrillen. Ik kan deze lenzen moeiteloos de hele dag dragen.

Elisa Brinkman

Deze TopVue lenzen besteld onder het mom dat ik ze kon retourneren, maar heb ze uiteindelijk toch gehouden!

Inez van Steijn-Oudejans

bij een bril links +1,75 en rechts +2,00 en voor lezen beiden + 2,00 Wat is dan hier de keuze?

Inez van Steijn-Oudejans

ik heb van bausch en lomb 1,50 + en add high. wat moet ik voor deze dan kiezen?