TopVue Air Multifocal (3 lenzen)
TopVue Air Multifocal (3 lenzen) - TopVue
TopVue Air Multifocal (3 lenzen) TopVue Air Multifocal (3 lenzen) TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

€ 21.29
Primaire attributen

maandag 26.2.

Reiniger
blank
€ 21.29
In winkelmandje


Wij bieden een geld-terug-garantie op TopVue contactlenzen
Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en u niet tevreden bent, zullen wij u een vergoeding voor de hele verpakking geven.
Meer informatie

Levering

DHL
1–2 werkdagen € 5,95
ups
1–2 werkdagen € 4,95
GLS
3–5 werkdagen € 3,95
  Nu gratis bezorging met GLS voor bestellingen boven €25, tot 25.02.2018! Gratis GLS bezorging bij bestellingen over €50 €25 Geschenkjes als je voor €65 of meer bestelt Geld-terug-garantie: klik hier voor meer info Geen doktersvoorschrift nodig
Arda van Oort

Sinds paar maanden gebruik ik lenzen;via mijn opticien: Cooper Vision Biofonity. Op zich een goede contactlens, behalve.............. zodra het gaat schemeren worden de kleinste lichtknopjes een enorme licht explosie. Dermate erg dat ik voor het autorijden de lenzen moest verwijderen. Vanwege de actie niet goed, geld terug heb ik de TopVue air besteld.Levertijd was zeer snel. Deze lens is wel iets dikker en iets groter, waardoor het verwijderen van de lens wel wat moeilijker is. Maar wat ben ik blij met deze keuze: scherper en geen last meer van een licht explosie.

Joni de Dycker

Is dit eventueel ook een torische multifocal lens? Zoniet hebben jullie deze ook?

info@alensa.nl

Beste Joni, bedankt voor uw interesse. Dit zijn multifocale lenzen. De multifocale torische lenzen verkopen wij helaas niet.

M De klaver

Besteld proclear multifocal €21,38

info@alensa.nl

Beste M de Klaver, helaas werden wij genoodzaakt om onze prijzen te verhogen op vele producten daar de producenten recent een minimumprijs introduceerden. De Proclear Multifocal lenzen werden hierdoor ook duurder. De TopVue Air Multifocal zijn dus wel degelijk het meest aantrekkelijk geprijsd. Wij vinden het ook jammer dat wij de prijzen dienden te verhogen maar er was geen andere keuze.

M De klaver

Nu zijn ze dus zo duur dat t niet goedkoper is dan het merk wat ik gebruikte

info@alensa.nl

Beste M de Klaver, dit is zeer vreemd daar de TopVue AIr Multifocal de laagst geprijsde lenzen zijn in ons aanbod van multifocale lenzen. Indien u ons kan doorgeven welke lenzen u goedkoper kan terugvinden kijken wij dit zeker na.

M De klaver

Waarom zijn de lenzen per stuk voordeliger dan per 3? Ze bevallen prima maar 3 voor €26 en per stuk zijn ze 5,95 dan heb ik er 4 en ben ik nog goedkoper uit

info@alensa.nl

Beste M De Klaver, onze excuses dit is een fout in ons systeem. Uiteraard zijn de verpakking met één lens duurder dan deze met 3 lenzen. Wij danken u om ons hierop te wijzen zodat wij dit konden aanpassen.

Harry

Jammer dat deze probeer lenzen niet gratis zijn ?

harry

kan ik deze lenzen ergens in een winkel passen ??

info@alensa.nl

Goedemiddag!

Bedankt voor uw vraag. Helaas is het op dit moment niet mogelijk deze lensen in een winkel gaan passen omdat wij TopVue contactlenzen alleen online verkopen. Een andere mogelijkheid is een proeflens te bestellen: http://www.alensa.nl/…focal-1-lens . Op deze manier kan u zelf zien of deze lenzen een goede keus voor u zijn.

Yasmine

Dit is de eerste keer dat ik deze merk probeerde vanwege de goede prijs en de garantie mijn geld terug te krijgen als ze niet voldoen. Na een maand dragen ben ik nog steeds erg tevreden en ga deze zeker weer bestellen.

Inez van Steijn-Oudejans

Comfortabele dikke lichtblauwe lenzen. Ik moest ze helaas retourneren omdat de sterkte niet goed was.. Ik had ze besteld in de sterkte van mijn andere lenzen. Helaas kan dat dus toch verschillen..

Kirsten

zeer goede kwaliteit aan een degelijke prijs

Danika

Zeer tevreden dat ik heleaaml niet lang hoefde te wachten op mijn lenzen, normaal is het steeds veel langer voor multifocale lenzen

Kimberley

Ik draag deze multifocale lenzen slechts een paar maand en ze zijn absoluut perfect voor mij.

Shannon

Ze passen zeer goed en drogen mijn ogen niet uit. Bovendien corrigeren ze mijn zicht voor ver en dichtbij en zijn ze gewoon goed.

Danielle

Ze zijn comfortabel en gemakkelijk om in te doen. Totaal geen minpunten voor mij.

Inez van Steijn-Oudejans

Bedankt voor het antwoord, maar als ik dus 3x links en 3x rechts bestel want dat moet natuurlijk ivm verschillende waardes. Kan ik dan als het niet bevalt de lenzen 2x links en 2x rechts retourneren of ruilen tegen de Bausch en Lomb die ik gebruik?

info@alensa.nl

Beste Inez, bedankt voor uw vraag. Het is mogelijk de lenzen te retourneren. U kunt in dit geval dan inderdaad volstaan door 2× links en 2× rechts terug te sturen.

Harry

Ik bestelde deze lenzen al voor de tweede keer omdat ik er zeer tevreden mee ben, ze zijn echt vergelijkbaar met duurdere lenzen.

Inez

Even opnieuw mijn vraag want ik kreeg geen antwoord in juli. Ik heb van Bausch & Lomb + 1,50 en add high en kan hier niet zo goed meer mee lezen. Moet ik dat voor deze ook kiezen en dan 2,50 + voor lezen? Mijn bril is momenteel links +1,75 en lezen +2,00 en rechts +2,00 en lezen +2,00. (was 1,25 en 1,50 links en 1,75 en 1,50 rechts). Ik kan het helaas niet laten adviseren door de opticien omdat ik niet bij hun bestel.

info@alensa.nl

Beste Inez, bedankt voor uw vraag. Een voorschrift bij het dragen van een bril verschilt doorgaans van een voorschrift voor het dragen van contactlenzen. Om deze reden raden we u aan u te laten adviseren door een oogspecialist. Wij bieden een Geld-terug-garantie op deze lenzen mocht u de TopVue Air Multifocal lenzen toch willen proberen. Zie hier onze voorwaarden: http://www.alensa.nl/…arantie.html

Wilma

Ik probeerde deze lenzen voor de eerste keer en had er geen problemen mee, ik kan ze zeker 100% aanbevelen.

Fatima B.

Ik ben zeer tevreden van deze multifocale maandlenzen, ze drogen mijn ogen helemaal niet uit.

Tinne B.

Welke ADD sterkte moet ik ingeven voor deze multifocale lenzen?

info@alensa.nl

Hallo Tinne, bedankt voor je vraag! De ADD sterkte bij multifocale lenzen geeft de extra sterkte dioptrie aan die je nodig hebt om goed te kunnen zien op korte afstand. Deze sterkte staat steeds aangegeven op jouw persoonlijke voorschrift. Indien je hier geen kennis van hebt raden wij je aan om jouw oogarts te raadplegen voor de benodigde ADD sterkte vooraleer je de TopVue AIr Multifocal aanschaft.

Paline Onderwater

Eindelijk multifocale lenzen aan een ebtaalbare prijs

Joanna

Goede prijs en snel geleverd!

Kirsty

Ik had altijd last van droge ogen maar met deze multifocale lenzen is het aanzienlijk minder

Wiktoria Wout

Hallo, kan ik deze lenzen gebruiken in ruimtes met airco?

info@alensa.nl

Hallo Wiktoria, Bedankt voor uw vraag! U kan de TopVue Air Multifocal zeker gebruiken in ruimtes met airconditioning. Door de aanwezigheid van airconditioning (of luchtcircualtie) kunnen uw lenzen wel gemakkelijker uitdrogen en uw ogen droger gaan aanvoelen. Als u hier last van zou hebben kan u steeds oogdruppels of een oogspray gebruiken (hier), deze helpen u om weer wat extra hydratatie te hebben.

Bauke Lans

Corrigeert goed bij veraf en dichtbij. Handig voor tijdens het autorijden en als ik zonnebril draag.

Marie

Ik ben tevreden want hoef niet constant te zoeken naar leesbrillen. Ik kan deze lenzen moeiteloos de hele dag dragen.

Elisa Brinkman

Deze TopVue lenzen besteld onder het mom dat ik ze kon retourneren, maar heb ze uiteindelijk toch gehouden!

Inez van Steijn-Oudejans

bij een bril links +1,75 en rechts +2,00 en voor lezen beiden + 2,00 Wat is dan hier de keuze?

Inez van Steijn-Oudejans

ik heb van bausch en lomb 1,50 + en add high. wat moet ik voor deze dan kiezen?

Beoordeel het product

Plaats als eerste een beoordeling

Voordeelverpakkingen
1103 AP-1 TopVue Air Multifocal (3 lenses) + Gelone 360 ml Prijs € 28.29 Bespaar € 1.50 Bekijk
1104 AP-2 TopVue Air Multifocal (3 lenzen) + Laim-Care 400… Prijs € 30.69 Bespaar € 2.50 Bekijk

TopVue Air Multifocal contactlenzen

TopVue Air Multifocal zijn 3rde generatie silicone hydrogel lenzen ontworpen ter correctie van presbyopie voor een helder zicht op alle afstanden. TopVue Air Multifocal lenzen onderscheiden zich door een hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en watergehalte. Het design van deze lenzen bestaat uit verschillende optische zones die een hoge kwaliteit, comfort en scherp zicht op alle afstanden garanderen.

Geld-terug-garantie

Als u de TopVue contactlenzen hebt geprobeerd en niet tevreden bent, kunt u ons 2 onbeschadigde lenzen terugsturen. Wij zullen u een vergoeding voor deze hele verpakking geven.

Een comfortable en effectieve oplossing voor presbyopie

Presbyopie is een oogaandoening die voorkomt naarmate men ouder wordt. Verminderd zicht treedt op rond de leeftijd van 40 jaar en is een natuurlijk proces van veroudering. Als gevolg van het verlies aan elasticiteit van de ooglens kan het oog niet voldoende meer concentreren op korte en lange afstanden. TopVue Air Multifocal zorgen voor een effectieve en handige oplossing van de problemen die optreden bij presbyopie.

Een helder en scherp zicht op alle afstanden

TopVue Air Multifocal contactlenzen worden gekenmerkt door verschillende optische zones. Dit principe van afwisselende individuele optische zones in concentrische cirkels maakt gebruik van de natuurlijke fysiologische eigenschappen van het oog – de pupil trekt terug bij het scherpstellen op korte afstanden en verwijdt bij het zien in de verte. De correctie van de optische zone voor dichtbij zien is geconcentreerd in het midden van de lens, terwijl de randen functioneren ter correctie op langere afstanden.

Welke additie-waarde (AD) is juist voor mij?

TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over vier verschillende additie-waarden. Indien uw persoonlijke waarde zich tussen 2 van de 4 waarden bevindt, selecteert u steeds de lagere waarde. Als u een dominant oog heeft, kiest u voor het dominante oog de hogere waarde en voor uw ander oog de lagere waarde.

Comfort vanaf het eerste moment

TopVue Air Multifocal lenzen worden geleverd in een blister verpakking met een toegevoegd hydraterend bestanddeel, natriumhyaluronaat. Door deze substantie, die volledig natuurlijk aanvoelt voor het menselijk oog, zijn de TopVue Air Multifocal aangenaam en comfortabel vanaf het eerste gebruik.

Hoge zuurstofdoorla­atbaarheid en voldoende hydratatie

Het innovatieve silicone-hydrogel materiaal zorgt ervoor dat TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over een zeer hoge zuurstofdoorla­atbaarheid, 100 Dk/T. Het transport van luchtzuurstof aan het hoornvlies gebeurt via microscopische kanalen.
Verder is het watergehalte een belangrijke factor in het gezond dragen van contactlenzen. TopVue Air Multifocal lenzen beschikken over een watergehalte van 45%. Door hun exceptioneel watergehalte behouden zij een hoge graad van hydratatie gedurende de gehele dag. Bovendien wordt hierdoor het aantal afzettingen op het lensoppervlak gereduceerd, en wordt het risico op bacteriële infecties drastisch verminderd.

Eigenschappen
Sterkte : van +6.00 tot -12.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Hydratatie natriumhyaluronaat: Ja
Materiaal: Innofilcon A
Kan je de lenzen 's nachts inhouden? : Nee
Watergehalte: 45%
Zuurstofdoorlaatbaarheid : 100 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Nee
Inhoud verpakking: 3 lenzen
BC: 8.6
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal iDEAL DHL UPS GLS
TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

TopVue Air Multifocal (3 lenzen)

€ 21.29 Op voorraad > 1000 st.