TopVue Air (6 lenzen)

€ 18.79
97% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 21.6. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product
€ 18.79
Cadeau ter waarde van maximaal € 7.79 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - TopVue Air (6 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 100 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 45%
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Innofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Productnaam: TopVue Air
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

97%
304 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (60)

Heb je een vraag?
Hugo

Matige lenzen, drogen al binnen enkele uren uit op het oog en gaan dan irriteren. Veel hogere tevredenheid met Biofinity.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We hebben de Geld-terug-garantie op TopVue lenzen: https://www.alensa.nl/…arantie.html

Bob

Bij de regel of deze lens langdurig of continue draagbaar is staat 'nee'. Terwijl bij de Torische variant 'ja' staat. Voor de rest zijn de benaming en de specificaties identiek. Welke van de twee is correct?

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant,

Het continue dragen van contactlenzen moet jet met jouw opticien of oogarts bespreken. Bij deze lenzen is cotinue dragen niet mogelijk.

Ivonne Bogers

Waar kan ik laten vast stellen welke lenzen voor mij het beste zijn, en hoe de bolling moet zijn? Groet Ivonne

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ivonne, Bedankt voor jouw vraag. Als je met contactlenzen wilt beginnen, dan zou het het beste zijn om een opticien bezoeken. Hij kan jouw ogen controleren, de mogelijkheden met jou bespreken en ook een proefsetje voor jou bezorgen.

Y. Celie

Slechte lenzen. Droog in de ogen na amper een dag dragen. Hebben zeker geen hoge zuurstofdoorlatendheid met 100 Dk/t. Kan vele malen hoger. Vereiste ook veel schoonmaken met MPS vloeistof om waas eraf te krijgen in de ochtend. En binnen twee weken was eerste lens gescheurd. Ga terug naar Biofinity, die hebben wel echt een hoge zuurstofdoorlatendheid.

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Het spijt ons dat je met de TopVue lenzen niet tevreden bent. Je kan deze eventueel in het kader van TopVue geld-terug-garantie terugsturen. Meer informatie over deze garantie vind je hier.

Anoniem

Beste heer/mevrouw, Momenteel gebruik ik de Avaira Vitality maandlezen. Voor links gebruik ik -4,00 / BC: 8,4 / DIA: 14.2 en rechts -4,25 / BC: 8.4 / DIA: 14.2. Wanneer ik deze sterkte invul bij de TopVue Air maandlenzen, geeft deze een BC aan van standaard 8,60. Zit daar een groot verschil in vergeleken met de Avaira Vitality maandlezen? Alvast bedankt!

Antwoord info@alensa.nl

Beste, De vorm van deze twee lenzen zal een beetje anders zijn. Het is ook nodig om op te merken dat de lenzen van verschillende materialen zijn gemaakt en het kan invloed op het draagcomfort en de kwaliteit van het zicht hebben. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt altijd een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past maar indien je lenzen van TopVue wilt uitproberen, dan kan je eventueel gebruik maken van TopVue geld-terug-garantie.

Sandra

Goedemorgen, Normaal heb ik lenzen Biofinity Energys en deze hebben een diameter van 14. Deze Top Vue lenzen hebben 14,2. Is dit een probleem denkt u?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Sandra,

BC en DIA hebben invloed op de vorm van de lens en het kan zijn dat de lens met DIA 14.20 niet goed op je oog zal zitten. Dit kan zowel irritatie als wazig zicht veroorzaken. Over het algemeen raden we dus klanten altijd aan om nieuwe lenzen via opticien uit te proberen. Aangezien dit bij TopVue lenzen niet mogelijk is, bieden we onze klanten TopVue geld-terug-garantie aan. Meer informatie over de TopVue geld-terug-garantie kan je hier vinden.

lidewei

super goede lens voor redelijke prijs. Ik ben geswitcht van Bio Comfort lenzen via de opticien op de Top-vue lenzen. De Bio Comfort lenzen kreeg ik niet goed schoon en ik had na een week al super slecht zicht en eiwit aanslag. Volgens de opticien lag het aan mijn leeftijd (50 jaar) en wilde geen ander merk lenzen voor mij bestellen of uitproberen. Heb toen via Alensa een aantal lenzen geprobeerd die allen stukken beter bevielen. Deze dragen erg prettig, kan er probleemloos een dutje mee doen. Het grote voordeel van deze lenzen vind ik dat ze de hele dag schoon en helder blijven en heel makkelijk in te doen zijn omdat ze wat dikker zijn. Ze scheuren daardoor ook niet. Top lens!!!!!!!!!!!

B draaisma

Wil er meer over weten

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Indien je vragen over dit product hebt, stuur ons een mailtje naar info@alensa.nl. We zullen je vragen graag beantwoorden.

Ann Verheyen

beste, ik heb altijd onderstaande lenzen AirOptix Plus HydraGlyde (6 lenzen) Rechts Radius/bc: 8,6, Diameter: 14,20, Sterkte: +1,00 1 €45,00 AirOptix Plus HydraGlyde (6 lenzen) Links Radius/bc: 8,6, Diameter: 14,20, Sterkte: +0,75 kan u mij zeggen wat het verschil is in jullie lenzen en bovenstaande? Ik heb snel last van droge ogen, gelieve hier wel rekening mee te houden. Hartelijk bedankt, Ann

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ann,

De TopVue Air lenzen zijn van een andere materiaal gemaakt (Innofilcon A). Het watergehalte en zuurstofdoorla­atbaarheid van deze lenzen is wergelijkbaar met die van Air Optix plus HydraGlyde lenzen. De BC en DIA zijn gelijk. Theoretisch zullen de TopVue Air lenzen net zo comfortabel als Air Optix plus HydraGlyde lenzen zijn, maar we kunnen het helaas niet garanderen. Het is niet mogelijk om voor te spellen of het gebruikte materiaal goed voor jouw ogen zal zijn.

Je kan de TopVue lenzen met onze TopVue geld-terug-garantie uitproberen. Meer informatie over deze garantie vind je hier: https://www.alensa.nl/…arantie.html .

TopVue Air Zuurstofdoorla­atbaarheid: 100 Dk/t Watergehalte: 45%

Air Optix plus HydraGlyde Zuurstofdoorla­atbaarheid: 110 Dk/t Watergehalte: 33%

Geeske Visser

ik heb nu lenzen waarvan 1 add low en 1add high is , nu wil ik de top vue air proberen maar zie nergens staan waar ik dat in kan vullen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Geeske, Wil je TopVue Air multifocal bestellen? Dat kan hier: https://www.alensa.nl/…cal-6-lenzen Verschillende merken hebben vaak hun eigen manier om de ADD sterkte uit te drukken. Bij TopVue lenzen moet je de concrete waarde invullen, andere merken drukken dit uit via LOW, MEDIUM of HIGH. CooperVision contactlenzen maken een verder onderscheid tussen het dominante (D) en non-dominante (N) oog. Stuur ons de naam van jouw lenzen samen met de ADD sterkte naar info@alensa.nl en we sturen je meer informatie.

Jaqueline

Toplenzen!

jose deuring

waarom ontvang ik geen reactie op mijn verstuurde mails?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jose,

We hebben je berichten op 21.,25. en vandaag beantwoord. Het antwoord hebben we naar jouw e-mailadres verstuurd. Misschien zijn onze berichten in spam gevallen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via Facebook.

Nitsa

Als er staat “ 6 maandlenzen”, betekent dit dan een voorraad is voor 6 maanden is. Dus elk setje per maand ? En bij 3 lenzen, 3 setjes voor elk een maand?

Antwoord info@alensa.nl

​Beste Nitsa, Eén doosje bevat 6 maandlezen. Eén maandlens kan je 30 dagen gebruiken. Als je verschillende parameters voor elk oog hebt, moet je twee doosjes met verschillende parameters bestellen en deze zijn genoeg voor 6 maanden. Bij drie lenzen is één lens voor één maand, dus drie maanden.​​ Zou je nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.​ ​​

Jim

Toplenzen van Topvue!

Anne-marie

Mijn man is tevreden.

Chris

goede lenzen

Michelle

Super service! Snel en effectief. Ik ben heel tevreden met alles.

Bernard

Bij de bestelling geeft de TopVue Air lens automatich een BC aan van 8.5 maar bij de "Eigenschappen" staat er een BC van 8.6. Wat klopt er nu, want nu durf ik niet te bestellen? Ik moet lensen hebben van sterkte -2.25, BC 8.5 en dia 14.2. Wat is de beste lenzenvloeistof voor deze lenzen? Bij voorbaat dank voor uw antwoord. Met vriendelijke groeten, Bernard

Antwoord info@alensa.nl

Beste Bernard,

De TopVue lens heeft een BC van 8,6. Dit is in de eigenschappen en het is ook automatisch ingevuld. Een verschil van 0,2 is meestal niet te merken. Indien je toch niet tevreden zal zijn, kan je altijd gebruik maken van onze TopVue-geld-terug garantie.

Arda van Oort

Sinds paar maanden gebruik ik lenzen;via mijn opticien: Cooper Vision Biofonity. Op zich een goede contactlens, behalve.............. zodra het gaat schemeren worden de kleinste lichtknopjes een enorme licht explosie. Dermate erg dat ik voor het autorijden de lenzen moest verwijderen. Vanwege de actie niet goed, geld terug heb ik de TopVue air besteld.Levertijd was zeer snel. Deze lens is wel iets dikker en iets groter, waardoor het verwijderen van de lens wel wat moeilijker is. Maar wat ben ik blij met deze keuze: scherper en geen last meer van een licht explosie.

marian koekenbier

Ik heb altijd bij alensa besteld maar kreeg een antwoord terug dat ik het nu bij Top Vuw moest doen. Dit bestelde ik altijd Surevue (6 lenzen) Sterkte: -9.00, DIA: 14.00, BC: 8.80, 4 €21.99maar de Dia en BC is anders. Wat kan ik nu doen. Hoorgraag

Antwoord info@alensa.nl

Beste, als de DIA en BC inderdaad niet dezelfde zijn, moet u eerst een oogspecialist of -arts raadplegen. Zij kunnen u meer vertellen over welke waarden nodig zijn voor een optimaal draagcomfort.

SH

Heb deze lenzen besteld omdat ik problemen kreeg met de air optix lenzen (de groene verpakking) voor agmatism. Deze schuurde langs mijn bovenste ooglid. En moet zeggen deze zitten wel goed. Alleen krijt ik ze niet scherp! En dit irriteert me heel erg. Hoe zou dit komen? Heb gewoon dezelfde sterktes etc ingevoerd. Maar blijf het wazig houden.

Antwoord info@alensa.nl

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw commentaar. Wij adviseren altijd eerst overleg te plegen met uw oogarts voordat u van lenzen gaat veranderen. Het kan wel voorkomen dat sommige merken minder aangenaam zijn te dragen dan andere. Indien u wazig zicht krijgt, kan het ook zijn dat er een fout is ontstaan tijdens de fabricatie van deze lenzen. Het is altijd mogelijk de gebruikte lenzen samen met de ongebruikte terug naar ons te sturen en wij voeren een kwaliteitsonderzoek uit met de kans om terugbetaling van de aantal teruggestuurde lenzen.

angenisius

Welke lenzen zijn voor mij geschikt : links bc 8.8 dia 14.1 + 4.75a en rechts: bc 8.4 dia 14.2 +2.00 Voor droge ogen.

Antwoord info@alensa.nl

Bedankt voor uw vraag! Helaas kunnen wij u niet de beste lenzen voor u aanraden zonder dat u eerst overleg gaat plegen met uw oogspecialist. Die zal de beste oplossing voor u hebben op basis van de parameters en gde gevoeligheid van uw ogen.

GH Hinsenveld

o ja wel zou ik graag willen weten hoe ik kan zien/voelen of mijn lenzen TopVue Air goed of omgekeerd zitten , ik mis de ciba lettertjes in de lens. Ik voel bijna geen verschil of de TopVue Air omgekeerd of jgoed zitten

Antwoord info@alensa.nl

Dag! Bedankt voor uw vraag. TopVue Air contactlenzen hebben helaas indicator op de lens zelf, maar u kan gebruik maken van een eenvoudige "taco test". Als u de lens op uw vinger zet, zou deze geen scherpe randen hebben (de lens zou de vorm van een schaaltje hebben). Zo weet u dat de lens goed zit. Als de kanten van de lens een scherpe rand vormen, duidt dat aan dat de lens omgekeerd is.

GH Hinsenveld

Deze lenzen zijn echt goed ondanks dat de zuurstofdoorlatendheid lager is dan de Ciba Aqua 100 ipv 133 zitten ze beter en zijn ze door het hoger water gehalte denk ik minder snel droog, comfort is beter geen stekende randen de lenzen zitten veel fijner. Wat vroeger Ciba nr 1 voor mij was is nu na 2 maand dit merk nr 1 . Ciba heeft er een potje van gemaakt helaas.

Maaike Heeresma

Ik heb de TopVue air lenzen besteld vanwege de redelijke prijs. Helaas was de BC niet goed voor mij en ik moest ze retoursturen. Maar alles ging vlot en binnen 3 weken had ik mijn geld terug. Ongelooflijk goede service zeg!

Janneke van Klaveren

Is het mogelijk om een proefsetje te bestellen?

Antwoord info@alensa.nl
Beste Janneke, deze lenzen verkopen wij ook in een proefsetje van één lens: TopVue Air 1 lens. Of u kan de grotere verpakking aanschaffen en deze onder de geld-terug-garantie terug sturen.
MGM koesens Koesen

Ik gebruik nu altijd daglenzen. Vaak zit daar asn het eind vd dag een waasje over en ik begin steeds vaker prikkende ogen te krijgen. Zou ik op de top vue air kunnen overstappen? Waarmee kunnen ze 's-nachts optimaal gereinigd worden? Wil nl graag op goedkopere lenzen overstappen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Mireille, bedankt voor uw vraag. Als uw lenzen in de loop van de dag afzettingen opnemen, is het altijd goed om ze ´s morgens en ´s avonds zacht met uw vinger te vrijwen om de afzettingen beter weg te halen (bij week en maandlenzen). Alle oplossingen die wij aanbieden zijn geschikt voor het bewaren en spoelen van alle zachte contactlenzen. Indien u afzettingen heeft ook op daglenzen, kan dit betekenen dat deze misschien niet geschikt zijn voor uw ogen vanwege het gebruikte materiaal. Het is altijd aanbevolen om eerst overleg te plegen met uw oogarts voordat u van lenzen gaat veranderen.

Gerald

Heb een setje besteld als test, moet ze nog proberen en kijken of ze beter zijn dan de Ciba Aqua, deze ciba's zitten slechter als 2 3 jaar geleden en soms ook afwijkend ik gooi van de 6 soms 3 weg omdat ze steken en ik er 2 dagen lang last van heb als ik mijn lenzen uit doe. Ben dus benieuwd of deze beter zitten. Wel jammer dat je niet van -6.50 naar 6.75 kan maar direct naar 7.00.

Marlies vd Woude

Uitstekende kwaliteit voor een ongelooflijk lage prijs. Snelle levering en probleemloze service. Helemaal tevreden. Bedankt!

aagje

ik selecteerde zelf per ongeluk de verkeerde parameters en kon ze ruilen zonder problemen, super service!

Anoniem

zijn dit maand-lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo, bedankt voor je vraag! Deze lenzen zijn inderdaad maandlenzen ter correctie van verziendheid en bijziendheid.

Isaura

Is er ook een torische variant van deze lenzen?

Antwoord info@alensa.nl
Hallo Isaura, bedankt voor uw vraag! Deze lenzen zijn zeker beschikbaar in een torische variant, namelijk de TopVue Air for Astigmatism. Deze lenzne beschikken over dezelfde kenmerken en corrigeren de meeste vormen van astigmatisme.
Danny van der Ham

Jammer weer een lens die niet onder de 8.4 en 14.0 komt ...

Antwoord info@alensa.nl

Beste Danny, helaas worden lenzen vaak niet geproduceerd in een basiscurve van 8.4 en diameter van 14.10. Producenten vervaardigen steeds de meest voorkomende parameter combinaties maar het kan wel eens voorvallen dat dit voor sommige dragers niet zo goed uitkomt. De enige maandlenzen die wij momenteel hebben in deze combinatie zijn de Surevue, maar helaas werd de productie hiervan stopgezet.

De veertiendaagse lenzen van Johnson & Johnson zijn wel geschikt voor de parameters die u vermeld: http://www.alensa.nl/…sys-6-lenzen

Sebastian

Deze lenzen hydrateren heel goed. Mijn ogen voelen zeer comfortabel zelfs na vele uren dragen. Soms vergeet ik ze uit te doen tijdens het slapen en zelfs dan heb ik geen problemen.

Kaylee

Goede lenzen, voor mij zijn dit de beste die ik tot nu toe probeerde, ik gebruik ze zeker opnieuw vanaf nu.

Nica

Deze lenzen zijn echt super in kwaliteit, ze scheuren of beschadigen niet tijdens de hele draagperiode.

Karin

Goede prijs, goede lenzen, ik koop ze zeker opnieuw

Nikita

Ik ben een trouwe gebruiker van TopVue Air en zou geen andere lenzen willen dragen. Danku alensa.nl voor de geweldige service en snelle levering.

Monique

Ik prefereer deze lenzen over andere die ik reeds probeerde. Ze voelen zeer natuurlijk en comfortabel.

Sonja

De prijs is goed, mijn ogen voelen helemaal niet vermoeid aan en ze zijn heel comfortabel en handig.

Nelluske

Ik hou echt van deze lenzen! Ik probeerde ze nadat mijn nonkel ze niet meer nodig had (na laseroperatie), ik kende ze helemaal niet ervoor maar nu zou ik ze niet meer wisselen voor een ander merk. En de prijs is ook opmerkelijk goedkoper!

Misha

Super service, echt tevreden met de service die jullie bieden op jullie website. Ik maakte zelf een vergissing in mijn bestelling en deze werd rechtgezet en verstuurd in slechts enkele minuten. Bedankt! Misha

Javi

Ik heb heel gevoelige ogen en ben zeer tevreden met deze lenzen. Zeker als ik ze gebruik met de laim-care oplossing zodat ze mijn lnezen nog meer hydrateren.

Paulina

Goede lenzen en goede prijs!

Marijke van 't Wout

Zeer goede lenzen, je kan ze echt een lange tijd inhouden omdat ze zo goed hydrateren.

Nadia Henskens

Goede lenzen voor een goede prijs en uitstekende levertijd.

Eveline

Goede kwaliteit lenzen. Tot zover Topvue beste keuze voor mij.

Charlotte

Deze lenzen houden mij ogen vochtig als ik ze een hele dag draag. Ik beveel ze zeker aan!

Baukie

Moet ik mijn lenzne uitdoen tijdens het douchen?

Melli

Gebruik ik best peroxide of multifuntionele vloeistof bij de TopVue Air lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Melli, bedankt voor uw vraag! De TopVue Air lenzen zijn zachte contactlenzen, u kan dus elk type van peroxide of multi-purpose vloeistof gebruiken. Wij bieden deze TopVue Air lenzen aan in een promopack met de Laim-Care lenzenvloeistof.

Jan

goede maandlenzen aan een goed prijs

Rana

Zeer comfortabel, ik voel ze zelfs helemaal niet in mijn ogen.

Amber

Hey, is het noodzakelijk om Solocare te gebruiken bij deze lenzen? Ik heb thuis nog Gelone ... Danku!

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Amber, Bedankt voor uw vraag! U kan elke soort lenzenvloeistof gebruiken die geschikt is voor zachte lenzen (all-in-one, peroxide, ...). Het gebruik van Gelone bij deze lenzen is dus zeker geen probleem. Bovendien bevat Gelone een extra hydraterend bestanddeel dat uw lenzen aangenaam vochtig houdt gedurende de dag.

Wenke

Hoi, ik draag Topvue daily lenzen met zuurstofgehalte van 26 DKt maar af en toe last van droge ogen. Nu wil ik een nieuwe versie TopVue Air proberen met 100 Dkt. Krijg ik hiermee minder last van droge ogen ook als ik met Topvue premium vergelijk? Maar zie geen watergehalte voor deze lenzen. Welke lenzen raden jullie aan? Dank alvast.

Antwoord info@alensa.nl

Hi Wenke, bedankt voor uw vraag. TopVue Premium lenzen beschikken over hetzelfde watergehalte als TopVue Air (45%). Deze lenzen geven doorgaans meer comfort. Voor hogere hydratatie zou u volgende lenzen met Gelone lenzenvloeistof kunnen overwegen, welke dankzij de aanwezigheid van Hyaluronzuur de lenzen gehydrateerd en comfortabel houden.

Olivia

Voorheen haalde ik mijn lenzen bij opticiën, maar nu bespaar ik een hoop. En accessoires ook stuk goedkoper!

Sara

Heb je deze lenzen ook als torische lenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Sara, bedankt voor uw vraag. Momenteel werken we aan een torische variant: TopVue Air for Astigmatism. Binnenkort meer!

Albertus

Is dit een verpakking met 3 of 6 en moet ik twee verpakkingen aanschaffen voor beide ogen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Albertus, bedankt voor uw vraag. Elke doosje bevat 6 lenzen in identieke parameters. Indien u dezelfde parameters heeft voor uw beide ogen kan u dus 1 doosje kiezen, u zal dan toekomen voor 3 maanden. Indien u verschillende parameters heeft voor beide ogen dient u twee doosjes (met andere parameters) te bestellen om toe te komen voor 3 maanden.

Dianne

Goede ervaring tot nu toe: Besteld in ochtend en volgende dag geleverd!

Lucas Helder

Besteld op deze website voor de eerste keer en ik was positief verrast! Snelle levering ivm andere e-shops.

Kaat

Ik bestelde deze nog maar pas en ze waren al meteen in huis! Ondertussen al een week kunnen dragen en ze zitten echt comfortabel, veel beter dan mijn air optix lenzen! Koop ik gewoon opnieuw vanaf nu!