Tom Ford Anoushka FT0371 20B

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
145 mm
Andere afmetingen
16 mm
140 mm
48 mm 57 mm
Op voorraad
Verzenddatum: vrijdag 27.1.
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 247.00

Over Tom Ford

Ontwerper Tom Ford kreeg altijd lof voor z'n innovatieve ontwerpen, vol van zelf-vertrouwen. Tom Ford's lijn van brillen zijn ideaal voor al wie op zoek is naar verfijning, sofisticatie en aandacht voor details. Deze uitzonderlijke ontwerper zal jou niet teleurstellen!


Over deze bril

De montuur heeft een "cat eye" ontwerp, welke goed past bij ovale en rechthoekige gezichtsvormen. De montuurkleur is grijs, een neutrale kleur die past bij nagenoeg alle outfits en stijlen. De kleur van de glazen is grijs, welke scherp licht help te verminderen en kleuren duidelijker maakt. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.