Tears Again Oogspray (10 ml)

€ 12.90
98% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 12.90
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

Tears Again verlichtende oogspray

Tears Again is een oogspray met liposomen en vitamine A+E. Het is bedoeld om irritatie van droge ogen te verzachten, iets wat men vaak ervaart bij het dragen van zachte contactlenzen. Dit product is hygiënisch in gebruik, valt zonder problemen te gebruiken samen met make-up en biedt nagenoeg onmiddellijk verlichting en verfrissing. De verpakking bevat 10 ml. Het openen van het product beïnvloedt de houdbaarheid niet.

Hoe te gebruiken

In tegenstelling tot oogdruppels, en zoals de meeste oogsprays, breng je Tears Again aan op gesloten ogen. Spuit eenvoudig 1-2 keer van een afstand van ongeveer 10 cm. Het product bevat een bestanddeel met liposomen, dat op natuurlijke wijze het oogoppervlak beschermt. Met één keer spuiten breng je deze deeltjes aan op het ooglid. De liposomen maken de huid van het ooglid zachter, vochtiger en verlagen de temperatuur ervan. Ze dringen door de huid en de kier tot het oog. Ze geven het oog water, fosfolipiden met vetzuren en vitamine E.

Eigenschappen - Tears Again Oogspray (10 ml)

Fabrikant: Optima Pharmazeutische
Inhoud: 10 ml
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Conserveermiddelen: Ja
Bruikbaar samen met contactlenzen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
70 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (3)

Heb je een vraag?
Erika Buske

Ik dacht boven de 50 Euro zijn gratis verzendkosten?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Erika,

Als de waarde van bestelde producten na het aftrekken van eventuele kortingen meer dan €50 is, krijg je gratis bezorging met PostNL. Meer informatie vind je op de pagina Verzendkosten en levertijden.

Anouk Lippits

Goede middag, is het mogelijk mij de juiste samenstelling van dit produkt mee te delen. Bij voorbaat mijn dank, ge een goed weekend!

Antwoord info@alensa.nl

Beste Anouk,

Bedankt voor jouw vraag. Deze oogdruppels bevatten per 1 ml 10 mg sojalecithine, 8 mg natriumchloride, 8 mg ethanol, 5 mg fenoxyethanol, 0,25 mg vitamine A en 0,02 mg vitamine E.

Barbara Ruiten

De tears again optima oogspray vind ik tot zover de beste oplossing te zijn voor mijn vermoeide ogen. Ik maak er elke dag gebruik van.