Systane Ultra Oogdruppels (10 ml)

€ 12.79
100% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum woensdag 17.8. kies parameters

Levering

PostNL
2-3 werkdagen € 2.95
GLS
2-4 werkdagen € 4.45
DHL
1-2 werkdagen € 5.95
ups
1-2 werkdagen Gratis
€ 12.79
Cadeau ter waarde van € 9.49 voor bestellingen boven € 65.00

Systane Ultra Oogdruppels

De revolutionaire bevochtigende oogdruppels Systane Ultra van de producent Alcon in een verpakking van 10 ml bieden een zeer effectieve en snelle oplossing bij een gevoel van droge ogen. Kan gebruikt worden tot 6 maanden na opening.

Droge en gevoelige ogen

De baanbrekende technologie bij de productie van Systane Ultra biedt aanhoudende bescherming van het oog door de vorming van een beschermend schild, wat leidt tot langdurig comfort en verlichting bij droge ogen en irritatie van de ogen, en de ogen een fris gevoel geeft. Systane Ultra biedt ook snelle verlichting van de meeste klachten als gevolg van het dragen van contactlenzen, bv. branderigheid of prikkeling, gevoel van zand in de ogen. Systane Ultra kunnen ook worden gebruikt voor smering van alle silicone-hydrogel en zachte (hydrofiele) contactlenzen.

Gebruik en bewaring

Te bewaren wij kamertemperatuur. Goed schudden voor gebruik en 1 tot 2 druppels in het betreffende oog druppelen. Raak nooit de tip van het flesje aan om besmetting te vermijden.

Eigenschappen - Systane Ultra Oogdruppels (10 ml)

Fabrikant: Alcon
Inhoud: 10 ml
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Conserveermiddelen: Ja
Bruikbaar samen met contactlenzen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

100%
140 van onze klanten bevelen dit product aan

Opmerkingen (12)

Heb je een vraag?
Anoniem

Ik wil slechts oogdruppels bestellen. Eenvoudiger kan niet. Help me a.u.b. verder!!

Antwoord info@alensa.nl

Beste, Het spijt ons dat je de bestelling niet kan plaatsen. Bel ons even op of stuur ons een berichtje via chat en we zullen je helpen.

Peter

Hallo Mijn vraag is moet je druppelen evt voor het slapen gaan En smorgens de lenzen in doen,Of kan je beter bij het opstaan druppelen en de lenzen in doen. En hoe vaak per dag kun of moet je druppelen. Zit er ook een tijdsbestek op wat druppelen betreft bv enkele maanden of vrijblijvend het gehele jaar. BVD Peter

Antwoord info@alensa.nl

Beste Peter, Bedankt voor jouw vraag. Volgens de bijsluiter kan je de oogdruppels naar behoefte, de hele dag door gebruiken voor de behandeling van droge ogen. Het kan ook worden gebruikt vóór het inzetten van de contactlenzen en na het uitnemen ervan. Het langdurige gebruik is beter met jouw oogarts of opticien te bespreken.

JanZ

Prima vloeistof gewoon een druppel op de lens en de hele dag geen droge ogen!

John

Heb vele oog druppels gehad via de oogarts. En overal reageerde ik allergisch op. Toen uitgekomen bij vogel. Redelijk goede druppels maar voor Mijn droge ogen niet effectief genoeg. Via mijn opticien kreeg ik een Systane mee. En vanaf dag 1 heerlijk. Ogen vielen niet meer droog. Oog wit wordt steeds weer witter. Dus duidelijk voor mij. Systane is de enige druppel die bij werkt. En dat het via Alensa.nl goedkoper is dan bol.com is super mooi mee genomen.

Irma

moet ik deze druppels standaard gebruiken of alleen als ik brandende ogen krijg?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Irma,

Deze druppels kunnen de hele dag door naar behoefte gebruikt worden. Volg altijd instructies van je opticien.

Kik van Mechelen

Mijn vraag luidt:Kan ik deze druppels toedienen terwijl ik mijn contactlenzen nog in heb? Vr gr Kik van Mechelen

Antwoord info@alensa.nl

Beste Kik,

Bedankt voor jouw vraag. Deze oogdruppels kan je gebruiken ook als je de contactlenzen in je ogen hebt.

J a h

Er wordt steeds een vollediger telefoonnummer gevraagd ,ik kan niet bestellen en betalen ,weet niet wat er bedoeld wordt.Kunt u mij dat vertellen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jah,

Het telefoonnummer kan bijvoorbeeld zo worden opgeschreven +31205231060. Stuur een printscreen van de foutmelding naar info@alensa.nl zodat we je beter kunnen helpen.

Blaakmeer

Systane Ultra Oogdruppels

Jip

Top!

Maik

Toppie!

Myrthe

@Maaike Ik ben ook tevreden met deze oogdruppels

Maaike

beste oogdruppels tegen droge ogen