Systane Hydration Oogdruppels 10 ml

€ 13.39
94% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 3.10. kies parameters
Kies een PostNL afhaalpunt (2 - 3 werkdagen) € 2.95 *
DHL (1 - 2 werkdagen) € 2.95 *
PostNL (2 - 3 werkdagen) € 2.95 *
GLS (2 - 4 werkdagen) € 4.45 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 13.39
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 65.00

Systane® Hydration oogdruppels

Nieuwe hydraterende oogdruppels Systane® Hydration door fabrikant Alcon met twee polymeren die werken als een "bandage" maken het mogelijk om de beschadigde cellen op het oppervlak van het oog te regenereren. Zo bieden ze een langdurige bescherming en een grotere hydratatie dan oogdruppels die enkel hyaluronzuur bevatten. Ze verlichten de symptomen van droge ogen. Ze kunnen dagelijks worden gebruikt om extra hydratie en smering te voorzien tijdens het dragen van uw zachte (silicone-hydrogel) contactlenzen. Deze verpakking bevat 10ml. De oogdruppels kunnen gebruikt worden tot 3 maand na opening.

Regenererende samenstelling

De combinatie van HP-guar en hyaluronzuur bindt zich aan de beschadigde cellen in het hoornvliesepitheel en verhogen de hydratie en smering. Deze beide factoren zijn zeer belangrijk voor de bescherming van het oogoppervlak. Naast een betere bescherming zorgen de Systane® Hydration ook voor een beter herstel van beschadigde ogen.

Last van droge of rode ogen?

Oogdruppels Systane® Hydration bieden hulp tegen het zogenaamde droge-ogen-syndroom. Ze zijn een ideale toevoeging aan de smering van contactlenzen, vooral in de wind, vorst en in stoffige en droge omstandigheden. Breng de oogdruppels steeds voorzichtig en langzaam in het oog elke keer je een irriterend gevoel ondervindt.

Eigenschappen - Systane Hydration Oogdruppels 10 ml

Fabrikant: Alcon
Inhoud: 10 ml
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Bruikbaar samen met contactlenzen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

94%
49 van onze klanten bevelen dit product aan

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Marjolijn

Wat is het verschil mei de systane ultra druppel?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Marjolijn, Het verschil tussen deze oogdruppels is in de samenstelling van de druppels. Systane Ultra Oogdruppels bieden je verlichting bij het gevoel van droge ogen. Systane Hydration Oogdruppels zorgen daarbij ook voor een beter herstel van beschadigde ogen dankzij combinatie van HP-guar en hyaluronzuur.

A.J. v Halem

Enige druppels die bij mij afdoende werken. (problemen met kliertjes van meeboom en een droge lucht in mijn werkomegeving)