Systane GEL Drops 10 ml

€ 13.99
92% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 13.99
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

Oogdruppels Systane GEL Drops 10 ml

Deze oogdruppels kunnen niet rechtstreeks op contactlenzen gebruikt worden.

De hydraterende oogdruppels Systane Eye Drops zijn een effectieve oplossing voor droge ogen, op de markt gebracht door Alcon. De Systane Eye Drops staan bekend als de eerste kunstmatige tranen op de markt tegen last van droge ogen. Ze bieden onmiddellijke en blijvende verlichting voor de meeste, onaangename bijwerkingen van contactlenzen. Deze verpakking bevat 10ml.

Het gebruiken van de oogdruppels

Gebruik Systane Eye Drops 10 of 15 minuten vóór het inzetten van contactlenzen en/of na het uitnemen van de lenzen. Dit zal je helpen jouw lenzen langer en met meer comfort te kunnen dragen. Systane Eye Drops zijn niet ontworpen om direct op de contactlens aangebracht te worden. Systane Eye Drops kunnen onmiddellijk na het aanbrengen eventjes wazig zicht veroorzaken.

Unieke gel en hydraterende technologie

De Systane GEL Drops bevatten een unieke gel en hydraterende technologie, die zich aan de traanfilm aanpast. Dit zorgt voor een optimale werking en verlichting bij alle gebruikers. Wanneer de bestanddelen van Systane GEL Drops zich met natuurlijke tranen combineren, ontstaat er een zachte gel, die een beschermende laag op het oogoppervlak vormt.

Eigenschappen - Systane GEL Drops 10 ml

Fabrikant: Alcon
Inhoud: 10 ml
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bruikbaar samen met contactlenzen: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

92%
35 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Francien Castelein

Ik heb last van cronische droge ogen en ook nog hooikoorts dus vreselijk last van jeukende tranenende ogen alleen oogdruppels met prednison er in helpen maar die mag ik niet meer gebruiken welke druppels kan ik nu het beste gebruiken heb zoveel lastvan mijn ogen dat ik mijn werk niet meer kan uitvoeren

Antwoord info@alensa.nl

Beste Francien,

In dit geval kunnen we je helaas niet helpen. We raden je aan om jouw oogarts te bezoeken die je het juiste advies zal geven.