Systane Balance 10 ml

€ 13.99
94% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum woensdag 1.2. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
GLS (2–4 werkdagen) € 4.45 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 13.99
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

Oogdruppels Systane Balance

Deze oogdruppels kunnen niet rechtstreeks op contactlenzen gebruikt worden.

Systane Balance hydraterende oogdruppels worden vervaardigd door Alcon. Deze druppels zijn een steriel product dat propyleenglycol, hydroxypropylguar, minerale olie, dimyristoyl-fosfatidylglycerol, polyoxyl 40 stearaat, sorbitan tristearaat, boorzuur, sorbitol en dinatriumedetaat bevat, alsook POLYQUAD® (polyquaternium- 1) conserveermiddel in een concentratie van 0,001%. Deze verpakking bevat 10ml.

Waarom deze oogdruppels gebruiken?

Systane Balance hydraterende oogdruppels worden gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Ze zorgen voor tijdelijke verlichting van brandend gevoel en irritatie veroorzaakt door overmatige droogheid van het oog. Dankzij het Lipitech™ systeem zorgt Systane® Balance voor een langdurig herstel van de lipidenlaag.

Hoe deze oogdruppels gebruiken?

Systane Balance hydraterende oogdruppels mogen, naar eigen behoefte, de hele dag door worden gebruikt. Ze kunnen worden ingezet bij de behandeling van droge ogen, veroorzaakt door het dragen van contactlenzen. Gebruik de druppels vóór het inzetten van de contactlenzen en na het uitnemen ervan. Goed schudden voor gebruik. Breng de druppels in het oog en knipper enkele keren.

Eigenschappen - Systane Balance 10 ml

Fabrikant: Alcon
Inhoud: 10 ml
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Bruikbaar samen met contactlenzen: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

94%
43 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Mevrouw Lubach

Goeden dag ik heb steeds pijn in beide ogen ik druppel 1x in beide ogen bij de vorige druppels geen pijn. Dit keer staat er een buitenlandse titel op het etiket. Is dat misschien de reden

Antwoord info@alensa.nl

Beste klant, Het spijt ons dat je deze keer problemen met deze oogdruppels hebt. We hebben je naar jouw e-mail meer informatie over kwaliteitscontrole verstuurd.