Stel een herinnering in voor jouw volgende bestelling contactlenzen

Denk aan de gezondheid van je ogen en stel een herinnering in voor je volgende aankoop van contactlenzen.

Je hoeft niet langer bang te zijn dat je zal vergeten om tijdig een nieuwe bestelling contactlenzen en accessoires te maken, door een herinnering in te stellen voor jouw volgende aankoop.

Wat zijn de voordelen?

  • de vrijheid dat je niet langer hoeft te denken aan wanneer opnieuw te bestellen
  • je loopt niet langer het risico dat je jouw ogen beschadigd door oude lenzen te lang te dragen
  • je voelt je gerust en hebt minder stress dat je te laat bestelde of jouw bestelling vergat
  • je hebt het gemak om zelf te kiezen op welke manier jouw herinnering zal activeren"

Hoe houd je jouw ogen gezond?

Als je nog niet bent geregistreerd bij ons, schrijf je dan eerst in om vervolgens een herinnering voor jouw volgende aankoop in te stellen via jouw profiel.

Kies hoe je notificaties van jouw herinneringen van ons wil krijgen. Je kan kiezen om deze te ontvangen via E-mail, SMS of je kan zelfs een herinnering instellen via jouw Kalender. Het is ook mogelijk om meerdere opties te selecteren, wat handig is als je bijzonder vergeetachtig bent.

Reminder guide available types

Stel vervolgens de Datum van jouw Herinnering in via de kalender. Je stelt dit alarm best in ten minste 3 dagen voor jouw huidige doos lenzen zal opgebruikt zijn. Herhaal deze stap als je meerdere herinneringen wil instellen, bijvoorbeeld voor een half jaar later, etc. Het is mogelijk zoveel alarmen in te stellen voor verschillende data als je zelf nodig acht.

Reminder guide datepicker

Vergeet niet te checken of jouw Contactinformatie correct is. Indien je de verkeerde email of het verkeerde telefoonnummer ziet, klik dan op de Wijzigen-knop en wijzig jouw info. Zorg dat je voor SMS-notificaties steeds een mobiel nummer ingeeft.

Reminder guide contact data

Nadat je alles hebt ingevuld voor jouw herinnering van de volgende aankoop, inclusief jouw contactinformatie, klik dan verder op de Bewaar Herinnering-knop.

Reminder guide send button

Je kan al jouw herinneringen bekijken in jouw Herinneringso­verzicht

Reminder guide set reminders

Een laatste tip van ons

Een extra voordeel voor geregistreerde gebruikers is dat wij jouw vorige aankoop opslaan voor jou. Dus, eens je een herinnering voor een volgende aankoop van ons hebt ontvangen, kan je simpelweg klikken op herhaal jouw laatste bestelling en je bent klaar. Je hoeft helemaal niets meer te onthouden of te doen. Zo maken we jou het leven extra makkelijk!