Serengeti Leonora 8840

Gepolariseerd Vrouwen Mannen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
139 mm
Andere afmetingen
21 mm
145 mm
47 mm 51 mm
Op voorraad
Verzenddatum: donderdag 11.8.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 9.49 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 207.66 € 164.90 Korting -21%

Over Serengeti

Serengeti produceert een lijn brillen met klassevolle en smaakvolle ontwerpen. Omdat dit merk specialiseert in brillen, kan je rekenen op hoogwaardige, technologisch geavanceerde en duurzame producten bij Serengeti. Hun focus ligt op het maken van de allerbeste brillen, die steeds elegant en tijdloos zullen zijn. Ontdek jouw favoriet bij ons.


Over deze bril

De montuurvorm staat bekend als "Panthos" of "Teacup", een trendy design dat vooral ronde en ovale gezichtsvormen flatteert. De montuur is transparant, een populaire trend die past bij allerhande huidskleuren en stijlen. De montuur bevat een mix aan kleuren, ideaal voor diegenen die graag origineel uit de hoek willen komen met een leuke multikleur. De kleur van de glazen is bruin, welke de meest gebruikte kleur voor zonnebrillen is omdat deze heel goed werkt in allerhande lichtomstandig­heden. De glazen werden gepolariseerd. Gepolariseerde glazen bevatten een speciale filter die intens, gereflecteerd licht helpt te blokkeren om jouw ogen beter te kunnen beschermen. Deze brillen zijn geschikt voor autorijden. Ze werden uitgerust met polarisatie, zodat jouw zicht scherp blijft en fel licht of reflectie zal worden gefilterd wanneer je op de baan bent. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.