Roze Zwembril

Vrouwen Mannen
Op voorraad
Verzenddatum: maandag 3.10.
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 10.99

Het montuurontwerp is ovaal of elipsvormig, ideaal voor rechthoekige, vierkante or driehoekige gezichtsvormen. De montuur heeft een roze kleur, iets wat zeker en vast subtiel de aandacht naar de ogen zal trekken. De kleur van de glazen is roze, wat oogvermoeidheid kan verminderen en kan helpen voor beter dieptezicht. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Roze zwembril

Wij bieden jou deze kwaliteitsvolle zwembril in roze. Handig met verstelbare band. bestand tegen condensatie. Draag je contactlenzen maar wil je toch graag gaan zwemmen? dan kan deze bril een oplossing bieden vermits jouw lenzen NOOIT in contact mogen komen met water. En ben je een zwemfanaat, opteer dan zeker voor daglenzen. Als jouw lenzen toch in contact komen met water, kan je deze daarna gewoon uitdoen en vervangen door een nieuw paar.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.