Roze Crazy Glow contactlenzen - ColourVUE (2 kleurlenzen)

€ 16.95
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 6.8. Stock day info: Today 6. augustus Stock day info: Ready to be sent kies parameters
  Gratis levering voor dit product
  € 16.95
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  Roze Crazy Glow contactlenzen - ColourVUE (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  ColourVUE Crazy GLOW - Roze

  Verlicht het feest met deze roze gloeiende kleurlenzen! Deze lenzen zijn gemaakt om je oog te dekken met een intens roze kleur en als je onder UV-licht staat te dansen, zie je ze zelfs gloeien. Dus je zal zeker opvallen! Combineer ze met elk kostuum of cosplay die je leuk vindt, bijvoorbeeld een anime personnage of een clown. Je kunt ze ook gewoon gebruiken voor de lol gebruiken, of voor een fuif, party of rave.

  Over ColourVue Crazy GLOW kleurlenzen

  Deze kleurrijke en speelse contactlenzen geproduceerd door MaxVue Vision zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar iets leuks om te dragen voor Halloween, cosplay, voor een feestje, enz. ColourVUE Crazy GLOW lenzen zijn jaarlijkse cosmetische kleurlenzen zonder dioptriecorrectie die een uniek, gloeiend effect produceren onder UV-licht. Deze lenzen bedekken volledig jouw natuurlijke oogkleur. Effect enkel zichtbaar onder UV-licht! 1 verpakking bevat steeds 2 identieke kleurlenzen.

  Verzorging van ColourVUE Crazy GLOW lenzen

  Na eerste gebruik kunnen deze lenzen maximaal 365 dagen worden gebruikt, daarna moeten ze weggegooid worden. Om het comfortabel dragen te garanderen, is het belangrijk om op de juiste wijze en consequent voor deze lenzen te zorgen tijdens deze lange gebruiksperiode. Reinig en bewaar de lenzen met behulp van een multifunctionele lenzenvloeistof. (Gebruik geen peroxide!) Laat de lenzen niet langer dan 5 dagen in dezelfde lenzenvloeistof achter. Herhaal om de 5 dagen het normale reinigingsproces en bewaar de lenzen in een nieuwe oplossing. En vergeet niet om de drie maanden de lenzenhouder, waarin je de lenzen bewaart, te vervangen. Als deze lenzen niet goed worden verzorgd, is er geen garantie dat ze in orde blijven.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Roze, Speciaal
  Fabrikant: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 22 Dk/t
  Vervangingsschema: 365 dagen
  Watergehalte: 45%
  Productnaam: ColourVUE Crazy Glow, ColourVUE Crazy Lens
  Lensmateriaal: Hydrogel Terpolymer
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV-filter: Nee
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen (1)

  Heb je een vraag?

  Faisa

  Ik kan de sterkte niet aanpassen bij de crazy glow roze lenzen. Klopt dat?

  Antwoord

  info@alensa.nl

  Beste Faisa,

  Deze lenzen hebben we helaas alleen in cosmetische variant zonder sterkte in ons assortiment. Ons assortiment crazy kleurlenzen met sterkte kan je hier bekijken.