Relax Melite R3067B

Kinderen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
125 mm
Andere afmetingen
15 mm
120 mm
35 mm 48 mm
Op voorraad
Verzenddatum: maandag 29.11.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 5.89 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 14.90

Over Relax

Relax is een succesvol Tsjechisch merk dat stijlvolle accessoires voor een sportieve levensstijl ontwikkelt. Ze bieden met trots producten die duurzaam zijn, en geschikt voor de hele familie. Hun zonnebrillen zijn ideaal voor allerhande activiteiten buitenshuis of voor sport.


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is grijs, een neutrale kleur die past bij nagenoeg alle outfits en stijlen. De montuur is transparant, een populaire trend die past bij allerhande huidskleuren en stijlen. De kleur van de glazen is blauw, en deze kleur help sterk om de algemene helderheid te verlagen. De kleur van de glazen is bruin, welke de meest gebruikte kleur voor zonnebrillen is omdat deze heel goed werkt in allerhande lichtomstandig­heden. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Deze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor allerhande sporten en activiteiten buiten.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.