Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)

€ 46.99
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.5. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.95 € 7.45
Gratis levering voor dit product
€ 46.99
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 130 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 36%
Lensmateriaal: Balafilcon A
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Toegevoegde sterkte: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV-filter: Nee
Productnaam: PureVision 2 for Presbyopia
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
433 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (9)

Heb je een vraag?
Lisette van Vugt

Ik gebruik normaal de Bsusch &Lomb pure vision multifocal. Heb nu deze besteld omdat er bij stond dat je dan op elke afstand scherp zicht hebt. Exact dezelfde sterkte als altijd besteld maar kan er niets door zien. Zicht wordt zelfs minder dan zonder lenzen. Hoe kan dat?. Beide ogen verschillende sterktes geprobeerd, maar voor beiden hetzelfde resultaat. Kan mijn eigen gezicht niet eens zien als ik in de spiegel kijk. Heel jammer, had kan ik nog omruilen ? Heb wel uit elk doosje 1 lens geprobeerd.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Lisette, Het spijt ons dat je met de lenzen niet goed kan zien. We hebben de bestelling bekeken en er waren minus lenzen besteld, terwijl je normaal plus lenzen draagt. Hierdoor kan je helemaal niet zien. Het is helaas niet mogelijk om geopende verpakkingen terug te sturen. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt bovendien een risico dat het nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Diana Zandbergen

Hallo, Ik heb de laatste keer een andere sterkte besteld maar heb niet het idee dat deze goed is. Van +0.25 naar +0.5. Low. Met name het lezen gaat niet goed. Wat adviseren jullie? Groet Diana

Antwoord info@alensa.nl

Beste Diane,

Als je minder goed ziet, dan raden we je aan om je opticien te bezoeken. Hij zal je ogen meten en op basis van de meting proeflenzen met de nieuwe sterkte en add sterkte voor je bestellen. Vooral bij multifocale lenzen is het namelijk moeilijk om te bepalen, welke sterkte veranderd moet zijn.

Benhong Mei

Goed.

Benhong Mei

Goed .

Dwon

Jarenlang had ik Soflens Multifocal waar ik heel tevreden mee was, maar ik kreeg ongemerkt vaatingroei. Omwille van de zuurstofdoorlaatbaarheid adviseerde de optometrist daarom (een bril en) Purevision 2 for Presbyopia. Maar ik vind dat deze snel droog worden. Is er een alternatief? Of een oplossing?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Dwon, jammer om te horen dat de Soflens Multifocal en de Purevision 2 for Presbyopia u geen voltallig lenscomfort geven. U kan steeds oogdruppels gebruiken om de lenzen extra te hydrateren, maar wij kunnen u niet garanderen dat dit het probleem volledig kan oplossen. Indien u nogmaals wenst te veranderen van merk raden wij u aan om opnieuw overleg te plegen met uw optometrist. Deze kan de nodige testen uit voeren om u een alternatief voor te stellen.

Met vriendelijke groet,

Aaron

toplenzen deze! Bestel ze al jaren en nog even tevreden. Super ook dat jullie ze zo goedkoop kunnen aanbieden, scheelt mij toch wel een pak

Daniëlle

Mijn ogen worden snel droog. Ik draag liever hydrogel lenzen met hoog watergehalte.

Miley

Ik gebruikte ze voor de eerste keer en ben zeer tevreden

Anna

Hiervoor draagde ik Soflens multifocal maar geswitched naar Purevision 2 tegen Presbyopia. Met de lens indoen is niet zo gemakkelijk als Soflens maar Purevision 2 bevallen mij over het algmeen beter. Purevision 2 geeft betere afstandscherpte dan Soflens. Dus tot zover tevreden met Purevision 2.