Proclear 1 Day Multifocal (30 lenzen)

€ 24.69
94% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 22.4. kies parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Gratis levering voor dit product
€ 24.69
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00

Eigenschappen - Proclear 1 Day Multifocal (30 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
Productnaam: Proclear 1 Day Multifocal
BC: 8.70
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 37 Dk/t
Watergehalte: 60%
Sterktebereik: van -10.00 tot+6.00
Toegevoegde sterkte: HI (MAX ADD +2.50)
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV-filter: Nee
Lensmateriaal: Omafilcon A
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

94%
151 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (9)

Heb je een vraag?
Lex vanb Brero

Ik mis bij de te bestellen multifocal Proclear CoopeV. dag lenzen N en D voor links en rechts.en wat is het verschil bij omafilcon A en B Sterkte lens materiaal? Wat nu? Ik verneem graag.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Lex, We weten helaas niet precies wat het verschil tussen Omafilcon B en Omafilcon A is. De materialen zijn verschillend, omdat Omafilcon A voor daglenzen is gebruikt. Als je add sterkte +2.50 draagt dan zullen Proclear 1 Day Multifocal lenzen voor je waarschijnlijk niet goed zijn. Deze lenzen hebben een MF add sterkte. Er is geen specifieke waarde van toevoeging (ADD waarde) voor deze contactlenzen. De producent stelt dat deze zijn ontworpen voor dragers met toevoeging waarde tot 2,50. Het is echter niet zeker of het voor je goed zal zijn. We kunnen je de aankoop van deze lenzen zonder voorafgaande aanvraag van een oogarts zeker niet aan te raden.

Jan Alleman

Ik had altijd maandlenzen multivocaal. Aangezien ik wat vaker last heb van mijn ogen heb ik daglenzen besteld. Bij de maandlenzen was de ADD +2.00 Bij de daglenzen staat MF. En niets over de sterkte. Ik kan nl. met de daglenzen moeilijker lezen. Wat is de sterkte? Mvgr. Willy.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jan,

Volgens de producent zijn deze lenzen ontworpen voor dragers met toevoeging waarde tot +2,50. Aangezien het niet mogelijk is om de add sterkte bij deze multifocale lenzen te kiezen, is het beter het aankoop van deze lenzen met opticien te bespreken.

Mariska

Voor mij de beste keuze, zie perfect van dichtbij en veraf. En ook belangrijk, totaal geen droge ogen, waar ik met andere lenzen wel snel last van heb. Ik vergeet gewoon dat ik ze in heb. Ze zijn wel wat dun, voorzichtig indoen dus. En je krijgt ze wat lastiger uit het oog.

Ingrid van Kempen

Van maandlenzen naar daglenzen omdat ik niet iedere dag lenzen draag. Wat een waardeloze kwaliteit. super super dun! Bestel deze nooit meer! Iemand ervaring met betere daglenzen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ingrid, Het spijt ons dat je met deze daglenzen niet tevreden bent. Dagelijkse contactlenzen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en daarom zijn ze vaak dunner dan maandlenzen. U kunt onze aanbieding van multifocale daglenzen hier bekijken. We raden alle klanten aan om een opticien te bezoeken als ze andere lenzen willen proberen. De opticien geef je een set proeflenzen zodat je de nieuwe lenzen kan proberen.

Ria

Goedemorgen, Kan ik de proclear wel gewoon proberen ? Of is het toch beter om eerst voor deze lenzen de opticien te raadplegen? Mvg Ria

Antwoord info@alensa.nl

Beste Ria,

We raden je zeker aan om eerst een opticien te bezoeken indien je nog geen ervaring met deze lenzen hebt. Indien de lenzen dan niet passen, is het wel zonde van het geld - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen.

Ria

Wat is het verschil tussen de Dailies en de proclear multifocale lenzen? Mvg Ria

Antwoord info@alensa.nl

​Beste Ria,

Bedankt voor je vraag. Het verschil tussen deze lenzen is nogal groot. De Proclear lenzen hebben BC 8.70 en DIA 14.2 terwijl de Dailies lenzen​ hebben BC 8.50 en DIA 14.10. BC is parameter die indiceert hoe de lens over de oogbal zal passen​. Het verschil van 0.10 blijft vaak onopgemerkt maar aan een groter verschil moet het oog wennen. Het is ook mogelijk dat de lenzen met deze BC voor jouw ogen niet geschikt zullen zijn. We raden alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de nieuwe lenzen, een bestelling plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen. De Proclear lenzen zijn van ​Omafilcon A​ gemaakt. De zuurstofdoorla­atbaarheid is 37 Dk/t en watergehalte is 60%​. De Dailies zijn van Delefilcon A​ gemaakt. De zuurstofdoorla­atbaarheid is 156 Dk/t​ en watergehalte is 33%​. De Proclear lenzen hebben dus hogere watergehalte en de Dailies hogere zuurstofdoorla­atbaarheid.

Hennie

Zijn deze lenzen verkrijgbaar in een probeer verpakking Ik gebruik nu dailies multifocale

Antwoord info@alensa.nl

Beste Hennie,

Helaas kunnen wij geen proeflenzen opsturen. Wij raden jou aan om eerst een opticien of oogarts te bezoeken. Deze lenzen hebben slechts één additie, het echt beter om dit met een specialist te overleggen en later pas een bestelling plaatsen.

Karin Stijn

Hoe weet ik wat de proclear 1 day multifocal add waarde is?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Karin, dat is een uitstekende vraag. De Proclear 1 Day multifocal lenzen worden om een verschillende manier gemaakt dan andere multifocale lenzen. Deze hebben slechts één ADD sterkte die tot 2.50 strekt. Wij adviseren eerst overleg te plegen met uw oogspecialist voordat u deze lenzen gaat bestellen.

Tomas Molenaar

Ik weet niet hoe jullie het doen dat jullie de Proclear 1 Day multifocal voor de beste prijs verkopen, maar ik bestel ze zeker hier weer.