Over ons - Alensa

Originele producten aan lagere prijzen

Wij verkopen enkel originele producten die we rechtstreeks bestellen bij de fabrikant. Je zal dus nooit tweedehands of namaakproducten ontvangen als je online bestelt bij Alensa.nl. De producten die wij verkopen zijn exact dezelfde die je kan terugvinden bij optiekzaken zoals o.a. Pearle en Hans Anders.

Doordat we actief zijn in verschillende Europese landen, en hierdoor een groot klantenbestand hebben, kunnen we onze producten tegen lagere prijzen aankopen bij de fabrikant. Verder hoeven we geen investeringen en kosten te doen in offline winkels wat onze kosten drastisch verlaagt. Elke korting die wij ontvangen van de fabrikant of elke euro die wij kunnen besparen als online webshop zal steeds berekend worden in de uiteindelijke kostprijs van jouw lenzen. We bieden jou dus exact dezelfde producten aan, gewoon tegen een veel voordeligere prijs.

Een netwerk met jarenlange ervaring

Alensa landkaart

Ons netwerk van online shops in contactlenzen werd reeds opgestart in 2007 en ging van start met winkels in Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk. Door de jaren heen is Alensa steeds meer gegroeid en uitgebreid over Europa. De ervaring en kennis die we vergaarden, hielpen ons om een uitgebreide voorraad producten aan te kunnen bieden, een kwaliteitsvolle klantenservice op te zetten en een groot bestand aan tevreden klanten op te bouwen over heel Europa.

Het huidige Alensa netwerk bestaat ondertussen al uit volgende landen: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Een grote voorraad producten en tevreden klanten

Wij zijn trots op het feit dat ons magazijn tegenwoordig een bijzonder uitgebreid gamma aan producten in voorraad heeft. Zo hebben we steeds meer dan 500.000 doosjes contactlenzen in voorraad ten allen tijde. Zo kunnen we ongeveer 97% van alle bestellingen onmiddellijk verzenden.

Per maand verwerken wij bij Alensa bij benadering 100.000 bestellingen en onze 100 toegewijde personeelsleden staan steeds klaar om jou van dienst te zijn.

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze diensten, om in de behoeften van onze klanten te voorzien: een snelle levering van kwaliteitsvolle originele producten tegen de laagste prijs op de markt en een individuele en vriendelijke klantenservice (informatie, klachten, etc.). Onze brillen worden door professionele opticiens geslepen, gepast en getest. Wij gebruiken de beste technologieën in de productie.

Indien je dus enige vragen, problemen of klachten hebt, neem dan zeker contact met ons op. Onze klantenservice zal jouw vraag zo snel mogelijk behandelen. Dankzij jouw feedback kunnen wij continu onze service blijven verbeteren.

Contactgegevens

+31 205 231 060
E-mail: info@alensa.nl

Contacteer ons online

Registratie en beheer van Alensa.nl:

Alle producten en diensten van Alensa.nl worden verleend door de hoofdoperator van het Alensa netwerk. Onze magazijnen en logistieke centra zijn gelegen in Tsjechië. Alensa.nl staat officieel geregistreerd bij het Tsjechische Alensa moederbedrijf, op volgend adres:

Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
BTW-nummer: CZ27179681

Retouradres:

Dit adres fungeert enkel als punt voor retourzendingen. Hier kunnen geen bestellingen worden opgehaald of teruggebracht. Ook facturatie kan NIET gebeuren op dit retouradres. Gelieve geen terugzendingen te maken zonder een retourlabel uitgegeven door de klantendienst of zonder de klantendienst eerst gecontacteerd te hebben.

Nikola Durmaz
EXPANDECO – ALENSA
Hoofdstraat 163
8162AG Epe