OPTI-FREE RepleniSH 300 ml

€ 11.49
98% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 28.3. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 11.49
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

Opti-Free RepleniSH Contactlenzen­vloeistof

Vloeistof OPTI-FREE RepleniSH door Alcon is de opvolger van de traditionele vloeistof FREE Express. RepleniSH werd ontwikkeld met als doel verhoogd comfort voor gebruikers van contactlenzen, wat men dankzij technologische innovatie in de samenstelling kon bereiken.

Dit is een enkele fles van 300ml. Opti-free RepleniSH wordt ook aangeboden als een kleinere reisfles van 120 ml RepleniSH en voordeelpacks van 2 x 300 ml RepleniSH en 3 x 300 ml Opti-Free RepleniSH.

Behoud van vochtigheid

OPTI-FREE RepleniSH is effectiever in staat om een vochtige laag op het lensoppervlak te behouden, waardoor u bij het dragen over een langere periode een fris gevoel houdt. Tijdens de periode in de met OPTI-FREE RepleniSH gevulde houder, absorberen de lenzen het herstelsysteem TearGlyde, dat alleen in de vloeistof OPTI-FREE RepleniSH zit. TearGlyde beïnvloedt na het inbrengen van de lens de natuurlijke traanfilm op het lensoppervlak. De technologie TearGlyde is een uitstekende stap voorwaarts in de strijd tegen het droge-ogensyndroom. Klinische tests laten zien dat de vloeistof OPTI-FREE RepleniSH in staat is om tot 14 uur comfort te bieden bij onafgebroken dragen!

Gebruik bij de nieuwe en oude generatie contactlenzen

Het gebruik van OPTI-FREE RepleniSH liet verhoogd comfort bij gebruikers van zachte lenzen zien, die bij langdurig dragen een onaangenaam gevoel begonnen te geven. OPTI-FREE Replenish werd ontwikkeld voor zacht contactlenzen uit het nieuwe silicone-hydrogel materiaal, waarvan contactlenzen van de nieuwe generatie zoals bijvoorbeeld Purevision, Acuvue Oasys, Biofinity en meer zijn vervaardigd. De vloeistof kan uiteraard ook voor de klassieke hydrogel contactlenzen gebruikt worden.

Eigenschappen - OPTI-FREE RepleniSH 300 ml

Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 300 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
41 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen

Heb je een vraag?