OPTI-FREE PureMoist 3 x 300 ml

€ 29.85
98% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum woensdag 17.8. kies parameters

Levering

PostNL
2-3 werkdagen € 2.95
GLS
2-4 werkdagen € 4.45
DHL
1-2 werkdagen € 5.95
ups
1-2 werkdagen Gratis
€ 29.85
Cadeau ter waarde van € 9.49 voor bestellingen boven € 65.00

OPTI-FREE PureMoist oplossing voor contactlenzen

Geproduceerd door Alcon, OPTI-FREE PureMoist een steriele vloeistof met meervoudige werking geschikt voor desinfectie, reiniging, spoeling, bevochtiging en behoud van silicone-hydrogel en zachte contactlenzen. Deze vloeistof maakt deel uit van de bekende OPTI-FREE productfamilie.

Dit is een verpakking van 3 x 300 ml voordeelpack. Deze komt met bijgeleverde lenzenhouders. De vloeistof kan gebruikt worden tot 6 maanden na opening. Opti-Free PureMoist wordt ook aangeboden als een kleinere reisfles van 90 ml, fles van 300 ml, en voordeelpack van 2 x 300 ml Opti-Free PureMoist.

Vocht inbrengende basis HydraGlyde

Opti-Free PureMoist biedt comfort en hydratatie vanaf het inbrengen van de lens tot het uitnemen (tot wel 16 uur lang), mede dankzij de gebruikte HydraGlyde technologie. Deze technologie werkt los van de natuurlijke tranen om zich aan het oppervlak van de lens te binden en er omheen een bevochtigend laag te vormen. Deze houdt niet enkel de lenzen vochtig, maar zorgt ook dat de oogleden comfortabel over de lenzen kunnen glijden.

Tweevoudige ontsmetting

PureMoist bevat een tweevoudige ontsmetting, dankzij Polyquad® en Aldox® die schadelijke micro-organismen bestrijden en afzettingen zoals eiwitten en vuil op de lens tegen gaan. Ze bieden een ontsmettende werking tot wel 30 dagen lang binnenin de houder, in het geval dat je de lenzen lange tijd zou bewaren, en houden de lenzen fris en proper.

Lenzen inwrijven

Dit mag dan wel een alles-in-één lenzenoplossing zijn, maar de fabrikant en specialisten raden aan dat je de lenzen na het uithalen en voor het in de houder stoppen, inwrijft. Je maakt de lenzen nat met de vloeistof en wrijft zachtjes 20 seconden over de lens met je vingertoppen. Spoel daarna de lens goed af met de vloeistof. Daarna kan je de lens in de houder stoppen of inbrengen. Het wrijven versterkt de werking van de vloeistof bij het behoud van de contactlenzen. Dit advies geldt ook voor elke vloeistof die als "no-rub" wordt aangegeven.

Eigenschappen - OPTI-FREE PureMoist 3 x 300 ml

Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 3x300 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
99 van onze klanten bevelen dit product aan

Opmerkingen (9)

Heb je een vraag?
Ellen

De beste lenzenvloeistof Wil geen ander meer Al wel goedkopere vloeistof eens gebruikt maar leverd steeds goed ontstoken ogen op én waardoor...Huisarts concludeerde uiteindelijk dat het aan de lenzenvloeistof lag Dus dit is de beste !! Ik wil en durf ook geen andere meer te gebruiken

Iréne van de Beek

Ik zoek lenzen vloeistof voor droge ogen.

Antwoord info@alensa.nl

Beste Irene, We hebben "lenzenvloeistof": https://www.alensa.nl/…ssing-360-ml voor gevoelige ogen. Maar we weten helaas niet of deze vloeistof goed zal bevallen, elke lenzendrager heeft verschillende ervaringen met lenzenvloeistof. Misschien kan je de oogdruppels checken.

Hans Heintz

Prima, gebruik het al jaren

Estrella Boyer

Wanneer krijg ik mijn product ???

Antwoord info@alensa.nl

Beste Estrella, We hebben je meer informatie over de levering van je bestelling per e-mail verstuurd.

Leroy

Kan je dit product ook gebruiken voor harde lensen

Antwoord info@alensa.nl

Beste Leroy, voor harde lenzen kan je de Boston Simplus of de AO sept gebruiken. Pas op! De AO sept is een peroxide lenzenvloeistof en moet op een speciaal manier gebruikt worden.

hnwl beernink

bevalt prima.

Silver

Ik heb het snel ontvangen en gelukkig net op tijd!

Nick

handige verpakking met 3 flessen, bestel altijd hier

Anoniem

goede vloeistof van alcon