OPTI-FREE PureMoist 2 x 300 ml

€ 22.95
99% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 22.95
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

OPTI-FREE PureMoist oplossing voor contactlenzen

Geproduceerd door Alcon, OPTI-FREE PureMoist een steriele vloeistof met meervoudige werking geschikt voor desinfectie, reiniging, spoeling, bevochtiging en behoud van silicone-hydrogel en zachte contactlenzen. Deze vloeistof maakt deel uit van de bekende OPTI-FREE productfamilie.

Dit is een verpakking van 2 x 300 ml voordeelpack. Deze komt met bijgeleverde lenzenhouders. De vloeistof kan gebruikt worden tot 6 maanden na opening. Opti-Free PureMoist wordt ook aangeboden als een kleinere reisfles van 90 ml, fles van 300 ml, en voordeelpack van 3 x 300 ml Opti-Free PureMoist.

Vocht inbrengende basis HydraGlyde

Opti-Free PureMoist biedt comfort en hydratatie vanaf het inbrengen van de lens tot het uitnemen (tot wel 16 uur lang), mede dankzij de gebruikte HydraGlyde technologie. Deze technologie werkt los van de natuurlijke tranen om zich aan het oppervlak van de lens te binden en er omheen een bevochtigend laag te vormen. Deze houdt niet enkel de lenzen vochtig, maar zorgt ook dat de oogleden comfortabel over de lenzen kunnen glijden.

Tweevoudige ontsmetting

PureMoist bevat een tweevoudige ontsmetting, dankzij Polyquad® en Aldox® die schadelijke micro-organismen bestrijden en afzettingen zoals eiwitten en vuil op de lens tegen gaan. Ze bieden een ontsmettende werking tot wel 30 dagen lang binnenin de houder, in het geval dat je de lenzen lange tijd zou bewaren, en houden de lenzen fris en proper.

Lenzen inwrijven

Dit mag dan wel een alles-in-één lenzenoplossing zijn, maar de fabrikant en specialisten raden aan dat je de lenzen na het uithalen en voor het in de houder stoppen, inwrijft. Je maakt de lenzen nat met de vloeistof en wrijft zachtjes 20 seconden over de lens met je vingertoppen. Spoel daarna de lens goed af met de vloeistof. Daarna kan je de lens in de houder stoppen of inbrengen. Het wrijven versterkt de werking van de vloeistof bij het behoud van de contactlenzen. Dit advies geldt ook voor elke vloeistof die als "no-rub" wordt aangegeven.

Eigenschappen - OPTI-FREE PureMoist 2 x 300 ml

Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 2x300 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
160 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Evelien Koeleman - van Dam

Zeer tevreden. Gebruik dit al jaren. Wel vraag ik me wel eens af of ik niet is moet veranderen van vloeistof. Ik heb Biofinity multifocale lenzen en best wel vaak last van droge ogen en rode ogen. Ook omdat ik veel achter een beeldscherm werk. Welke vloeistof zou dan beter zijn?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Evelien, Bedankt voor je positieve review. Je kan eventueel Biotrue vloeistof uitproberen maar het is niet zeker of het zal helpen. Als je last van droge en rode ogen hebt, dan zou het eigenlijk beter zijn om dit met jouw opticien te bespreken. Hij kan je oogdruppels of een nieuw merk van contactlenzen aanbevelen.