OPTI-FREE Express 355 ml

€ 10.49
98% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 9.2. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 10.49
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

OPTI-FREE Express vloeistof voor contactlenzen

OPTI-FREE Express is een multifunctionele vloeistof voor het onderhoud van contactlenzen, geproduceerd door gerenommeerde fabrikant Alcon. Deze alles-in-één vloeistof is bedoeld voor het ontsmetten, reinigen, bevochtigen, spoelen en bewaren van alle types zachte contactlenzen. Dankzij dit product blijven de lenzen comfortabel de hele dag door.

Bereik makkelijk maximale properheid

Voor je de lenzen gedurende de nacht in deze vloeistof bewaart, raden we aan om de lenzen eerst manueel proper te wrijven in je handpalm. Dit doe je door de lens nat te maken met deze vloeistof en zachtjes te masseren langs beide zijden met je vingertop. Wrijf elke zijde van de lens gedurende 10 seconden. Dit helpt om afzettingen te verwijderen en de lens extra te ontsmetten. Nadat je de lens hebt proper gewreven, spoel deze grondig af met wat verse OPTI-FREE Express. Nu kan je de lenzen in de houder plaatsen, gevuld met verse steriel vloeistof, en laten weken gedurende de nacht. Wanneer je de lenzen terug instopt in de ochtend, zullen ze volledig ontsmet, gereinigd en gehydrateerd zijn.

Volg steeds alle vuistregels voor een goede lenshygiëne en hou je lenzenhouder ook proper. Gebruik nooit kraanwater op lenzen of de houder.

OPTI-FREE Express kan gebruikt worden voor 6 maanden na opening. Houd de vloeistof in de fles steriel door nooit de tip van de fles aan te raken of in contact te laten komen met andere oppervlakken.

OPTI-FREE Express is ook beschikbaar in volgende verpakkingen: 120 ml,2x355 ml 3x 355 ml.

Eigenschappen - OPTI-FREE Express 355 ml

Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 355 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
384 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Ditmar

Kwaliteitsvolle lenzenvloeistof, en bij alensa aan een goede prijs

Dina Cloots

Kan een oplossing een allergische reactie uitlokken? Ik heb recent last van allergiën, mijn ogen zwellen en ze worden rood. Kan dit te maken hebben met een nieuwe vloeistof? Bedankt voor uw antwoord.

Antwoord info@alensa.nl

Hallo Dina, Bedankt voor uw vraag! Uw allergische reactie kan inderdaad het gevolg zijn van een verandering in lenzenvloeistof. Lenzenvloeistoffen zijn namelijk samengesteld uit verschillende componenten en het kan voorvallen dat u allergisch bent aan een component van een bepaalde oplossing. De geschikte lenzenvloeistof kan hierdoor anders zijn voor ieder indvidu.