Herhaal jouw laatste bestelling

OPTI-FREE Express 2 x 355 ml

Op voorraad > 1000 st.
Aantal stemmen: 163
Prijs € 18.69 per doosje
Primaire attributen

donderdag 21.9.

blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

Opti-free Express Solution

OPTI-FREE Express „NO RUB“ is een zeer efficiënte en universele oplossing geproduceerd door ALCON. Een van de actieve ingrediënten, Poloxamine, geeft een exceptionele bevochtiging aan het oppervlak van de contactlenzen, tot 24 uur, voor een verhoogd comfort.

De vloeistof OPTI-FREE Express is geschikt voor desinfectie, reiniging, spoeling, bevochtiging en behoud van alle typen zachte contactlenzen.

NO RUB!

De aanduiding „NO RUB“ betekent dat u de lenzen na het uithalen niet hoeft te wrijven. De ervaringen van specialisten spreken dit echter tegen. Het wrijven versterkt de werking van de vloeistof bij het behoud van de contactlenzen. Daarom adviseren wij voor een effectievere verwijdering van eiwitafzettingen het mechanische wrijven met de topje van de vinger in de handpalm of op de rug van de hand, voordat u de lenzen in de houder legt.

Hydratatie

Een van de actieve bestanddelen van de vloeistof hydrateert het oppervlak van de contactlens, waarmee het draagcomfort wordt verhoogd. Het betreft de stof Poloxamine, die de lenzen in staat stelt om meer vocht op het oppervlak vast te houden, en wel voor een periode tot 24 uur.

Gebruik

U kunt de vloeistof Optifree Express gebruiken tot 6 maanden nadat u de fles hebt geopend.

Samenstelling:

POLYQUAD (polidroniumchlo­ride) 0,001%, ALDOX (myristamidopro­pyldimethylami­ne) 0,0005%, natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminometylpropanol, natriumcitraat en poloxamine als reinigende bestanddelen

Eigenschappen

Vervaldatum : 16 maanden en meer
Hydratatie natriumhyaluronaat: Nee
Type lenzenvloeistof: Universal
Inhoud verpakking: 3 x 355 ml
Producent : Alcon

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Jeane

  Opti-Free express duopack is erg handig, die bestel ik altijd voor mezelf en mijn man. In het algemeen ben ik heel tevreden met de kwaliteit van deze lenzenvloeistof.

  Toegevoegd: 04.05.2016
 • M

  In titelbeschrijving staat 2 x 355 ml en onder eigenschappen staat 3x 355 ml. Hoeveel flessen krijg ik nu voor 21,90 euro?

  Toegevoegd: 11.09.2015
 • info@alensa.nl

  Dag, bedankt voor uw opmerking! Het gaat om een tikfout in de eigenschappen. Voor deze prijs krijgt u 2 flessen Opti-Free Express.

  Toegevoegd: 04.05.2016

Log in

Log in met

Facebook Google