OPTI-FREE Express 120 ml

€ 5.79
96% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 9.2. kies parameters

Andere verpakkingen:

Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 5.79
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

OPTI-FREE Express vloeistof voor contactlenzen

OPTI-FREE Express is een multifunctionele vloeistof voor het onderhoud van contactlenzen, geproduceerd door gerenommeerde fabrikant Alcon. Deze alles-in-één vloeistof is bedoeld voor het ontsmetten, reinigen, bevochtigen, spoelen en bewaren van alle types zachte contactlenzen. Dankzij dit product blijven de lenzen comfortabel de hele dag door.

Bereik makkelijk maximale properheid

Voor je de lenzen gedurende de nacht in deze vloeistof bewaart, raden we aan om de lenzen eerst manueel proper te wrijven in je handpalm. Dit doe je door de lens nat te maken met deze vloeistof en zachtjes te masseren langs beide zijden met je vingertop. Wrijf elke zijde van de lens gedurende 10 seconden. Dit helpt om afzettingen te verwijderen en de lens extra te ontsmetten. Nadat je de lens hebt proper gewreven, spoel deze grondig af met wat verse OPTI-FREE Express. Nu kan je de lenzen in de houder plaatsen, gevuld met verse steriel vloeistof, en laten weken gedurende de nacht. Wanneer je de lenzen terug instopt in de ochtend, zullen ze volledig ontsmet, gereinigd en gehydrateerd zijn.

Volg steeds alle vuistregels voor een goede lenshygiëne en hou je lenzenhouder ook proper. Gebruik nooit kraanwater op lenzen of de houder.

OPTI-FREE Express kan gebruikt worden voor 6 maanden na opening. Houd de vloeistof in de fles steriel door nooit de tip van de fles aan te raken of in contact te laten komen met andere oppervlakken.

OPTI-FREE Express is ook beschikbaar in volgende verpakkingen: 355 ml, 2x355 ml 3x 355 ml.

Eigenschappen - OPTI-FREE Express 120 ml

Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Inhoud: 120 ml
Bruikbaarheid na opening: 6 maanden
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
63 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Kees Nagelhout

Hallo Alensa, Ik heb altijd de Alcon NoRub, lenzenvloeistof gebruikt. Deze werd altijd meegeleverd bij een bestelling van Pearl. Deze is echter uit hun assortiment gehaald. Nu ben ik dus op zoek naar een vervangende vloeistof. Ik begrijp dat Alcon de fabrikant is en Opti-Free de merknaam is. Nu vraag ik me af wat een goede vervanger van de NoRub is volstaat Express? Met vriendelijke groet, Kees uit Tuk

Antwoord info@alensa.nl

Beste Kees, Als je op een no-rub vloeistof van Alcon gewend bent, dan zal je met OPTI-FREE Express vloeistof waarschijnlijk tevreden zijn. Voor een effectievere verwijdering van eiwitafzettingen adviseren we dat je de lenzen toch nog even inwrijft met het topje van de vinger in de handpalm of op de rug van de hand, voordat je de lenzen in de houder legt. Je kan eventueel ook OPTI-FREE PureMoist uitproberen. Indien je gevoelige ogen hebt, of indien je allergisch bent, is het beter om de nieuwe vloeistof met je opticien te bespreken. Indien je allergisch bent, is het noodzakelijk om de bijsluiter te lezen.

Sylvia

Wat is het verschil tussen deze lenzenvloeistof en RepleniSH. Beide van het merk Opti-Free

Antwoord info@alensa.nl

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw vraag. De RepleniSH vloeistof is opvolger van de Express vloeistof. Bij de RepleniSH vloeistof was de TearGlyde technologie gebruikt. Dankzij deze blijven de lenzen langer vochtig en het dragen van lenzen is hele dag comfortabel.