Nike Flow EV1023 002

Vrouwen Mannen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
145 mm
Andere afmetingen
17 mm
140 mm
41 mm 58 mm
Op voorraad
Verzenddatum: donderdag 1.12.
Cadeau ter waarde van € 9.99 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 60.90

Over Nike

Nike is een bekende naam in de wereld van sportontwerp. De brillen van Nike zijn gestroomlijnd, cool en zowel geschikt voor tijdens het sporten, als voor alledaags gebruik.


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. De kleur van de glazen is grijs, welke scherp licht help te verminderen en kleuren duidelijker maakt. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit! Deze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor allerhande sporten en activiteiten buiten.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.