Montuur Ray-Ban RX5154 - 2000

Vrouwen Mannen
Eigenschappen

Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
140 mm
Andere afmetingen
21 mm
140 mm
37 mm 49 mm
Op voorraad
Verzenddatum: maandag 2.10.
Cadeau ter waarde van € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 121.00

Over Ray-Ban

Ray-Ban is een gevestigd Amerikaans merk dat hun eerste bril uitbracht in 1936. Sinds dat moment werd Ray-Ban een reus op de markt van de brillen en liet zich kenmerken door elegante en tijdloze ontwerpen, zoals de klassieke Wayfarer en hun iconisch piloot-model, de Aviator. Ray-Ban is nooit een foute keuze als het op brillen aankomt!


Over deze bril

De montuurvorm heet "browline", een retro-ontwerp met een moderne twist, geschikt voor allerhande stijlen of gelegenheden. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. De montuur is zilverkleurig en biedt een stijlvol accent bij allerhande stijlen en outfits. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.