MAX&Co. 320/S 3YG/QU

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?

136 mm
20 mm
51 mm 52 mm
140 mm
Op voorraad
Verzenddatum: donderdag 15.4.
Bezorging gratis
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
Korting 23% € 59.90 € 77.79
virtual-try Virtueel uitproberen

Alle varianten van dit product:

Over Max & Co

Max & Co is een van die Italiaanse merken waar we absoluut van houden. Is een bril voor jou ook een essentieel element in het samenstellen van een afgewerkte look en stijl? Neem dan een kijkje naar onze prachtige selectie van Max & Co brillen en ontdekt foutloze, stijvolle en unieke modellen.


Over deze bril

De montuurvorm is rond, ideaal voor vierkante en rechthoekige gezichtsvormen. De montuur is voornamelijk goudkleurig, wat stijl toevoegt en flatterend werkt in de meeste gevallen. De kleur van de glazen is geel, en deze biedt uitstekend zicht onder lagere lichtomstandig­heden. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is voornamelijk metaal, wat duurzaam is en een gestroomlijnde look garandeert.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.