TopVue Monthly (6 lenzen) + Gelone 360 ml

€ 22.95
100% beveelt aan
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
TopVue Monthly (6 lenzen)
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 15.50
Gelone 360 ml
Geschatte verzenddatum maandag 27.3. kies parameters
Oorspronkelijke prijs € 8.95
Gratis levering voor dit product
€ 24.45 € 22.95
Cadeau ter waarde van € 7.98 voor bestellingen boven € 80.00

TopVue Monthly maandelijkse contactlenzen + Gelone lenzenvloeistof

De maandlenzen TopVue Monthly zijn, net zoals vele andere leden van de TopVue contactlenzenfamilie, zeer comfortabele, goed te tolereren hydrogel lenzen. Het zijn gemakkelijke, goed te tolereren hydrogel lenzen. Ze bevatten een uitzonderlijk effectieve smeerstof - natriumhyaluronaat en de bevochtigende stof PEG (polyethyleen­glycol), die bevochtiging en maximaal comfort garandeert de hele dag door. Het gebruikte materiaal is hydrogel Polymacon. Het watervolume bedraagt 38% en de zuurstofdoorla­tendheid is vastgesteld op 26 Dk/t. Deze voordeelverpakking bevat 6 TopVue maandlenzen en 360 ml Gelone lenzenvloeistof. Indien je niet tevreden bent, controleer de voorwaarden van onze TopVue geld-terug-garantie. Uiteraard geldt deze garantie enkel op de lenzen en niet op de vloeistof.

Perfect ontwerp van de randen

Lenzen TopVue pronken met zeer dunne randen. Het ooglid komt bij elke keer knipperen met de rand van de lens in contact, dus bij dikkere randen, voelt de lens onaangenaam aan. De dunne randen van TopVue bestrijden dit gevoel.

Hoogwaardige en stabiele correctie

TopVue Monthly hebben een zeer stabiele optische correctie, die wordt bereikt met een precieze, gelijke dioptrische sterkte in de hele optische zone. De lenzen bieden hierdoor hoogwaardig zicht onder alle lichtomstandig­heden, wat je vooral merkt bij het autorijden in de schemering.

Technologie AQUAMAX, UV-filters en Hyaluronzuur

TopVue zijn voorzien van een UV-filter die schadelijke UVA- en UVB-straling opvangt. Let echter op. Een groot deel van het oogwit blijft blootgesteld aan UV-straling, dus vul de bescherming altijd aan met een zonnebril. Technologie AQUAMAX draagt bij tot een betere hantering van de lens en meer comfort. Natriumhyaluronaat, ofwel hyaluronzuur, is een voor het menselijk lichaam natuurlijke stof. Behalve in de gewrichten en op andere plekken, zit het ook in het glasvocht van het oog, waardoor de toevoeging van deze stof aan deze lenzen het oog te voordele komt.

Gebruikswijze

TopVue Monthly zijn NIET bestemd om in te houden tijdens het slapen. Aan het eind van de dag moet je de lenzen uitdoen, desinfecteren en in de houder leggen. Elk paar dient na 30 dagen door een nieuw paar te worden vervangen, net zoals andere maandelijkse contactlenzen.

Gelone lenzenvloeistof

Gelone is door zijn samenstelling zeer zacht voor het oog en dankzij de uitstekende smering verhoogt het draagcomfort van de contactlenzen aanzienlijk. Gelone verwijdert aanslag van eiwitten (en vetten) en is zeer doeltreffend en biocompatibel dankzij de toevoeging van natriumhyaluronaat. Deze vloeistof is geschikt voor alle typen zachte contactlenzen waaronder hydrogel, silicone-hydrogel en gekleurde lenzen.

Eigenschappen - TopVue Monthly (6 lenzen)

Fabrikant: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 26 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Watergehalte: 38%
Sterktebereik: van -12.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Lensmateriaal: Polymacon
Productnaam: TopVue Monthly
UV-filter: Ja
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Eigenschappen - Gelone 360 ml

Fabrikant: Soleko
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 360 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

100%
36 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Ton Rommel

Heel goede lenzen tegen uitstekende prijs nog zo samen met de lenzenvloeistof, dat vind ik top. Ze zijn heel comfortabel.

halina

Mijn lievelingslenzen in een voordeelpack, dat vind ik super. Ook de vloeistof doet het uitstekend. Ga deze zeker weer bestellen.