Lenzenvloeistof All In One Light 2 x 360 ml

€ 13.05
99% beveelt aan
Deze vloeistof is tijdelijk niet beschikbaar omdat CooperVision kampt met productiebeperkingen. Het spijt ons en we danken je voor het begrip.
Geschatte verzenddatum 1 st. Niet beschikbaar kies parameters

Andere verpakkingen:

Lenzenvloeistof All In One Light 100 ml € 4.49

Levering

PostNL
2-3 werkdagen € 2.95
GLS
2-4 werkdagen € 4.45
UPS
1-2 werkdagen € 4.95
DHL
1-2 werkdagen € 5.95
€ 13.05
Cadeau ter waarde van € 9.59 voor bestellingen boven € 65.00

All In One Light 2 x 360 ml Lenzenvloeistof voordeelpack

All In One Light is een multifunctionele lenzenvloeistof van de producent CooperVision, Geschikt voor het onderhoud van alle types zachte contactlenzen, zowel uit hydrogel als silicone-hydrogel. All In One Light lenzenvloeistof spoelt, reinigt, ontsmet en bewaar contactlenzen op een efficiënte manier. Deze voordeelverpakking bevat 2 x 360 ml. Ook beschikbaar in verpakkingen van 100 ml en 360 ml, alsook voordeelpack 3 x 360 ml. Elke fles komt met bijgevoegde lenzenhouder.

Geavanceerde formule

Multifunctionele lenzenvloeistof wordt gebruikt om alle aspecten van contactlenszorg uit te voeren. Daarbovenop zorgt de formule van All in One Light extra voor gebruikers met gevoelige ogen en allergieën. De lenzen blijven langdurig vochtig voor optimaal comfort en dit komt komt ook mensen met droge ogen en personen die langdurig voor een beeldscherm werken ten voordele.

Eigenschappen

Fabrikant: CooperVision
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 2x360 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Nee
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja
Handig
alternatief
Populair

AQ Pure 2 x 360 ml

Op voorraad
  • Multifunctionele vloeistof
  • Unieke bevochtiging met hyaluron
  • Zacht voor de ogen
Slechts: € 13.49
Handig
alternatief

Beoordelingen

99%
58 van onze klanten bevelen dit product aan

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?

wil de Roos

we gebruiken nu lenzenvloeistof van eyewisch type eyexpert multisense ,is all in one van coopervision hetzelfde of beter ,we willen dit samen met coopervision multifocaal lenze bestellen ,we horen van u

Antwoord

info@alensa.nl

Beste Wil, Helaas kennen we de vloeistof van eye wish niet. Elk merk heeft een andere samenstelling, dus het kan beter, hetzelfde of toch wat minder reinigen. Bij ons op kantoor hebben we ervaring met de Gelone (https://www.alensa.nl/gelone-360-ml) waar veel medewerkers mee tevreden zijn.

jose

gebruik avixor unica sensitieve / sodium hyalluronate zou fijn zijn als ik deze samen met de lenzen kan bestellen. moet nu op zoek waar deze verkrijgbaar is \ kunt u deze in uw assortiment opnemen svp ?

Antwoord

info@alensa.nl

Beste Jose,

We zijn momenteel helaas niet van plan om de vloeistof Avizor Unica Sensitive te verkopen. Je kan eventueel het gebruik van een andere vloeistof voor gevoelige ogen met je opticien bespreken. We kunnen je bv. ReNu MPS Sensitive Eyes aanbieden.