Lenzenhouder Twist Top - Roze

€ 3.89
90% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 7.2. kies parameters
Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
GLS (2–4 werkdagen) € 4.45 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 3.89
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

Een cilindervormige houder voor contactlenzen met een unieke draaitop

Deze unieke lenshouder zorgt voor een eenvoudigere manipulatie van zachte contactlenzen en een effectievere reiniging met lenzenvloeistof. Door het "twisten" of draaien van de lenzenhouder worden de lenzen grondiger gereinigd dan in een normale lenzenhouder. Bovendien zorgen de individuele capsules ervoor dat je de lenzen eenvoudiger uit de lenzenhouder kan halen. Hierdoor heb je geen nood aan pincetten en daalt het risico op beschadiging van de lenzen. Met deze lenzenhouder wordt jouw dagelijkse lenzenroutine aangenamer en zorg je voor een comfortabeler dragen van de lenzen.

Gebruik

Voor het eerste gebruik, spoel de houder grondig met lenzenvloeistof. Daarna vul je de lenzenhouder met lenzenvloeistof en plaatst je de lenzen in de voorziene individuele capsules. Om de reiniging te vervolledigen maak je enkele draaibewegingen met de lenzenhouder. Je moet steeds dagelijks de lenzenvloeistof vervangen wanneer je de lenzen uitneemt. De houder is vervaardigd uit kunststof en dient steeds vervangen te worden om de drie maanden.

Opgelet. Deze lenzenhouder is niet geschikt voor gebruik bij peroxide lenzenvloeistof­fen! Daarvoor dient een speciale houder met metalen, neutralisatieschijf binnenin, gebruikt te worden. deze houder heeft geen zo'n metalen schijf!

Eigenschappen - Lenzenhouder Twist Top - Roze

Accessoirekleur: Roze, Wit

Alle varianten van dit product:

Beoordelingen

90%
46 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (1)

Heb je een vraag?
Jacqueline Pastoriza

Ik heb de Lenzenhouder Twist Top - Rozebesteld, maar de verkeerde (lensdoosje voor vibrerende lenskit) ontvangen. Wilt u deze laten omruilen? Platte lenshouders vind ik niet prettig. Alvast bedankt!

Antwoord info@alensa.nl

Beste Jacqueline, Het spijt ons dat je een verkeerd product hebt ontvangen. We nemen contact met jouw via e-mail op om dit op te lossen.