Laim-Care Gel Oogdruppels (10ml)

€ 8.99
95% beveelt aan
Deze oogdruppels zijn momenteel niet beschikbaar vanwege de beperkte productiecapaciteit bij Schalcon. Bedankt voor je begrip.
Geschatte verzenddatum kies parameters

Andere verpakkingen:

Levering

PostNL
2-3 werkdagen € 2.95
GLS
2-4 werkdagen € 4.45
DHL
1-2 werkdagen € 5.95
ups
1-2 werkdagen Gratis
€ 8.99
Cadeau ter waarde van € 9.49 voor bestellingen boven € 65.00

Laim-Care Gel Drops oogdruppels

Laim-Care Gel Drops zijn bevochtigende oogdruppels en brengen actief verlichting voor vermoeide en geïrriteerde ogen. Ze zijn ook uiterst geschikt voor gebruik bij het dragen van zachte contactlenzen. Het actieve bevochtigingsbes­tanddeel van deze oogdruppels is natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat (hyaluronzuur) bevindt zich natuurlijk al in het glasvocht van het oog en in gewrichtsvloeistof. Het heeft een zeer genezende werking en biedt een natuurlijke vorm van hydratatie. Deze verpakking bevat 10 ml. We bieden dit product ook aan in een verpakking van apart verpakte dosissen, 20 x 0.33ml.

Wat doen Laim-Care Gel Drops oogdruppels?

Laim-Care Gel Drops oogdruppels elimineren het ongemak van het beschadigde traanvocht nadat dit blootgesteld werd aan wind, droogte, stoffige omgevingen of pollen. Geschikt voor gevoelige en droge ogen.

Langdurende hydratatie

Laim-Care Gel Drops oogdruppels hechten zich vast aan het oogoppervlak, en hierdoor duurt hun effect langer dan normale oogdruppels. Deze oogdruppels verhogen de vochtigheidsgraad van de ogen aanzienlijk en stabiliseren, of vervangen in extremere gevallen, de natuurlijke tranen. Voor dragers van contactlenzen bevordert deze werking het draagcomfort. De lenzen blijven namelijk langdurig vochtig aanvoelen. Om lenzen nog beter te kunnen onderhouden, is er ook Laim-Care lenzenvloeistof op de markt.

Eigenschappen - Laim-Care Gel Oogdruppels (10ml)

Fabrikant: Schalcon
Bruikbaarheid na opening: 1 maand
Inhoud: 10 ml
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Bruikbaar samen met contactlenzen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

95%
96 van onze klanten bevelen dit product aan

Opmerkingen (2)

Heb je een vraag?
Hetty

Deze oogdruppels zijn bijzonder aangenaam op moe ogen.

joris

heerlijk dat ze zo lang blijven werken