Laim-Care 150 ml

€ 6.49
96% beveelt aan
Op voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 7.2. kies parameters

Andere verpakkingen:

Budbee Box - Pakketautomaat (2–3 werkdagen) € 2.79 *
DHL (1–2 werkdagen) € 3.89 *
PostNL (2–3 werkdagen) € 3.99 *
GLS (2–4 werkdagen) € 4.45 *
* Gratis Levering voor alle contactlenzen, brillen en zonnebrillen!
€ 6.49
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00

LAIM-CARE lenzenvloeistof

Laim-Care is een isotonische, multifunctionele lenzenvloeistof voor het reinigen en bewaren van contactlenzen. Deze zachte vloeistof bevat hyaluronzuur wat zorgt voor een effectieve smerende en helende werking. Deze reisverpakking bevat 150ml en wordt geleverd met een antibacteriële lenzenhouder. Deze vloeistof kan tot 3 maand na opening worden gebruikt.

Laim-Care lenzenvloeistof wordt ook aangeboden in reisverpakking van 50 ml, fles van 400 ml, en voordeelpack van 2 x 400 ml en 3 x 400 ml.

De allereerste lenzenvloeistof met hyaluronzuur

Laim-Care werd gelanceerd in augustus 2010, en was de eerste lenzenvloeistof die hyaluronzuur als ingrediënt bevatte. Natrium hyaluronaat (hyaluronzuur) bevindt zich natuurlijk al in het glasvocht van het oog en in gewrichtsvloeistof. Het is een stof die overvloedig wordt toegepast bij cosmetische ingrepen. Het heeft een analgetische werking en bevordert onder andere het herstel en de genezing zonder littekens. Voor de ogen biedt het hydratatie en verlichting bij irritatie, en het wordt aldus ook vaak gebruikt in oogdruppels.

Effectief voor lenzen

Deze vloeistof en het hyaluronzuur binnenin kan op effectieve manier gebruikt worden met alle types zachte contactlenzen. Het heeft een reinigende, bevochtigende en bewarende werking zodat je jouw lenzen optimaal kan onderhouden.

Geschikt voor gevoelige ogen

Laim-Care uiterst geschikt, dankzij z'n zachte samenstelling, voor gevoelige ogen en ogen die snel geïrriteerd raken, uitdrogen of rood worden.

Antibacteriële houder met zilverionen

Elke verpakking komt met een bijgevoegde, gratis antibacteriële lenzenhouder met zilverionen. Deze ionen helpen bij te dragen tot het afstoten van vuil en afzettingen zodat de houder zelf langer proper en hygiënisch blijft. Uiteraard moet ook jij jouw houder binnen en buiten goed onderhouden en regelmatig spoelen. De houder dient na 3 maand vervangen te worden.

Eigenschappen - Laim-Care 150 ml

Fabrikant: Esoform
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Inhoud: 150 ml
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Bruikbaarheid na opening: 3 maanden
Bevat Natriumhyaluronaat: Ja
Conserveermiddelen: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
119 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Opmerkingen (5)

Heb je een vraag?
Judith

Is deze lenzenvloeistof vergelijkbaar met b.v. Gelone, etc.? Welke is 't beste voor droge ogen?

Antwoord info@alensa.nl

Beste Judith,

Deze vloeistof is vergelijkbaar met Gelone. Laim-Care is meer geschikt voor gevoelige ogen. Voor droge ogen is bijvoorbeeld ReNu Multiplus of Biotrue geschikt.

Robert Egberts

Heel aangenaam, geen irritatie of prikkeling in mijn ogen. Heb daar vaak last van, maar geen probleem met Laim-Care. Tot zover mijn lievelingsvloeistof.

demi

koop ik zeker opnieuw!

Alix

Super lenzenvloeistof! Ik voel echt wel een verschil met diegene die ik vroeger bij het kruidvat kocht.

Pauline

De lenzenvloeistof is zeer geschikt voor mijn ogen. Mijn lenzen blijven comfortabel dragen gedurende de hele dag ook al zit ik vaak achter een computerscherm. Heel soms gebruik ik wel eens oogdruppels als mijn ogen moe zijn van het schermstaren maar dit is dan ook zo weer goed.