Herhaal jouw laatste bestelling

Laagste prijsgarantie voor contactlenzen

Laagste-prijs-garantie stempel - Alensa

Bij Alensa.nl zetten we ons in om jou de beste en laagste competitieve prijs voor contactlenzen op de Nederlandse markt te brengen. Zie je elders goedkopere lenzen? Laat het ons dan weten! Wij zullen in dat geval ons best doen om jouw ontdekking te verifiëren en jou een lagere prijs aan te bieden.

Wij kopen in grote hoeveelheden rechtstreeks van de grootste en meest gerenommeerde fabrikanten. Dit, gecombineerd met onze relatief lage operationele kosten, laat ons toe om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en de besparingen met jou te delen.

Gelieve op te merken dat prijsaanpassingen enkel kunnen toegepast worden op jouw bestelling als je hiervoor nog NIET hebt betaald. Betaalde bestellingen worden als vervolledigd beschouwd en hierop zal niet worden terugbetaald. 

De geldigheid van de prijsaanpassing wordt steeds gebaseerd op zowel het product in kwestie, als ook de bijkomende verzend- en andere kosten inclusief.

Hoe ga je te werk?

  1. Verifieer eerst zelf dat het om exact hetzelfde product gaat en dat het merk, specifiek model en het aantal lenzen niet verschilt.
  2. Stuur ons de details en de URL waar je het goedkopere product hebt gevonden toe op info@alensa.nl
  3. Wij kijken jouw verzoek in, valideren het en nemen contact op met verdere instructies.

Voorwaarden voor prijsaanpassingen

Beperkingen voor prijsaanpassingen

Wij behouden ons het recht om de aanbiedingen en de echtheid ervan controleren; het definitieve besluit van de geldigheid ligt bij ons en ons alleen. 

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Log in

Log in met

Facebook Google