Kid Rider KID47 Blue

Kinderen
Andere afmetingen
100 mm
31 mm 40 mm
Op voorraad
Verzenddatum: maandag 30.1.
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 65.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 22.90 € 16.90 Korting -26%
Beste prijs voor de laatste 30 dagen: € 22.90

Over Kid Rider

Kid Rider is jouw go-to merk als je op zoek bent naar iets stijlvols, comfortabel, betrouwbaar en beschermend voor kinderen. Je hebt de keuze uit allerhande vormen en flashy kleuren, dus je zal vast en zeker het perfecte paar vinden!


Over deze bril

Het montuurontwerp is ovaal of elipsvormig, ideaal voor rechthoekige, vierkante or driehoekige gezichtsvormen. De montuurkleur is blauw, een kleur die zowel speels als klassiek kan zijn. De kleur van de glazen is zilverkleurig, welke scherp licht vermindert en de zichtskwaliteit verbetert. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.