Jimmy Choo Ave/S DYG/HO


Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
141 mm
Andere afmetingen
15 mm
140 mm
52 mm 58 mm
Op voorraad
Verzenddatum: vrijdag 29.9.
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.39 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 284.88 € 208.90 Korting -27%
De beste prijs per stuk in de afgelopen 30 dagen: € 284.88

Over Jimmy Choo

Kies een gesofisticeerd ontwerp van Jimmy Choo's lijn van brillen, en je zal nooit teleurgesteld zijn. Deze bekende ontwerper combineert smaak, stijl en onconventionele elementen met een grote aandacht voor details. Op zoek naar iets origineels, complex en modern? Ga dan voor Jimmy Choo.


Over deze bril

De montuurvorm is piloot, een tijdloos en hip ontwerp dat past bij elke gezichtsvorm. De montuur is voornamelijk goudkleurig, wat stijl toevoegt en flatterend werkt in de meeste gevallen. De kleur van de glazen is geel, en deze biedt uitstekend zicht onder lagere lichtomstandig­heden. Het materiaal is voornamelijk metaal, wat duurzaam is en een gestroomlijnde look garandeert.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.