Zorgverzekering en facturatie

Wil je contactlenzen bij jouw zorgverzekeraar declareren?

Biedt jouw aanvullende zorgverzekering dekking voor contactlenzen en ben je verzekerd bij één van de onderstaande zorgverzekeraars (zie tabel), dan kan je de contactlenzen die je hebt besteld op Alensa.nl, terugbetaald krijgen. Onderstaande zorgverzekeraars vergoeden onder normale omstandigheden onze lenzen. Lees zeker alle informatie op deze pagina na en bij twijfel kan je steeds de zorgverzekeraar of onze klantendienst contacteren.

Zorgverzekeraars die onze contactlenzen vergoeden
Aevitae OHRA
Anderzorg ONVZ
Besured OZF
CZ PNO
De Friesland UMC
Delta Lloyd VvAA
Interpolis Zekur
IZZ Zilveren Kruis
Nedasco / Caresco Zorg en Zekerheid

Bent u elders geregistreerd? Dan kan u ten rade bij onze klantendienst of dient u uw zorgverzekeraar zelf contacteren.

Wat mag je zeker niet vergeten bij het maken van jouw bestelling?

Om zeker te zijn dat jouw zorgverzekeraar onze factuur zal aanvaarden, moet je bij het maken van een bestelling volgende gegevens in het veld „overige informatie“ invullen:

  • Naam en achternaam
  • Adres woonplaats
  • Geboortedatum

Deze extra gegevens laten ons toe om de factuur op de juiste manier op te stellen voor jou. Dit is extra belangrijk wanneer je bestelt voor iemand anders, bijvoorbeeld jouw kind. Het is steeds mogelijk voor Alensa om de naam en het adres aan te passen op elke factuur. Andere gegevens kunnen echter NIET worden aangepast.

Factuur downloaden voor de zorgverzekeraar?

Je kan de factuur in een PDF downloaden. Log in en klik op "Overzicht bestellingen ". Je mag ook onze klantenservice een mail schrijven naar info@alensa.nl en zij zullen probleemloos de factuur opsturen.

Factuur downloaden voor zorgverzekeraar

Gelieve op te merken: de datum op de factuur is STEEDS de dag van verzending, NIET de dag wanneer de bestelling geplaatst is. Deze datum kan onder geen enkele omstandigheid aangepast worden!

Alle producten en diensten van Alensa.nl worden verleend door de hoofdoperator van het Alensa netwerk. Facturen van Alensa.nl worden dus steeds uitgeschreven op op volgend adres:

Alensa s.r.o.
Stružky 1326/6
198 00 Praha 9
ID: CZ27179681

Wij kunnen dit adres NIET wijzigen naar ons retouradres.

Opmerkingen


Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal iDEAL DHL UPS GLS