Herhaal jouw laatste bestelling

HYLO-COMOD Oogdruppels (10 ml)

Op voorraad > 300 st.
Aantal stemmen: 115
Prijs € 13.45 per doosje
Primaire attributen

vrijdag 22.9.

blank
DHL Express (1–2 werkdag.):
UPS (1–2 werkdagen):
GLS (3–5 werkdagen):
€ 5,95
€ 4,95
€ 3,95

HYLO-COMOD Oogdruppels

Een onbetwistbaar voordeel van druppels HYLO-COMOD is het doseersysteem (COMOD ofwel COntinuous MOnoDose-System), dat het risico op besmetting van de inhoud van het flesje uitsluit. HYLO-COMOD biedt bovendien besparing bij het verbruik van de juiste dosering, waarbij u niet door krachtig drukken de hoeveelheid druppels hoeft te beïnvloeden.

Oogdruppels HYLO-COMOD bevatten natriumhyaluronaat, een voor het menselijk lichaam natuurlijke stof. Het komt bijvoorbeeld voor in gewrichtsvloeistof en glasvocht van het oog. Deze stof heeft het vermogen om een gelijkmatige stabiele en langdurige film op het oogoppervlak te vormen, die het zicht niet vertroebelt. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen uitdroging en irritatie.

Het dragen van contactlenzen (zowel harde als zachte) is bij het gebruik van oogdruppels HYLO-COMOD aangenamer. Bovendien leidt het niet tot ongezonde eiwitvorming op het lensoppervlak.

HYLO-COMOD biedt een zeer doeltreffende hulp bij gevoelens van druk, branderigheid en droge ogen. Het grootste voordeel van oogdruppels HYLO-COMOD is dat ze geen conserverende stoffen bevatten, zodat u ze ook bij langdurig gebruik goed zult tolereren.

U kunt het product tot 3 maanden na openen gebruiken.

Eigenschappen

Vervaldatum : 16 maanden en meer
Inhoud verpakking: 10 ml
Producent : Ursapharm

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

  • D.E Boot

    Fantastisch spul. Ik raad het iedereen aan die last heeft van droge zere ogen....wegens overgang moet ik dit product altijd blijven gebruiken, ook namens de oogarts.

    Toegevoegd: 20.06.2017

Log in

Log in met

Facebook Google