Contactlenzen: alternatieven voor Privémerken en Huismerken van de opticien

Opticien Privémerken en Huismerken contactlenzen

Bespaar geld en vind hier een geschikt alternatief van een andere fabrikant voor jouw huidige contactlenzen!

Wil je graag makkelijk, voordelig en online contactlenzen kopen zoals bij Alensa, maar vind je jouw merk maar niet terug? Dan draag je misschien wel een optiekmerk of huismerk lenzen, die je enkel bij een bepaalde opticien of winkel kan kopen. Maar geen zorgen! Vele van deze lenzen hebben een gelijkaardige variant, of geschikte vervanging van een andere fabrikant in webshops zoals Alensa. Zo kan je jouw privémerk makkelijk vervangen door een soortgelijk alternatief, rechtstreeks van alternatieve, vertrouwde producenten zoals CooperVision, Bausch and Lomb en Alcon.

Wij maakten overzicht met suggesties, die eventueel als vervanging voor jouw huismerk kunnen gebruikt worden. Aan de hand van onze tabellen kan je snel ook de parameters van jouw huismerk vergelijken met ons voorgesteld alternatief om te zien hoe gelijkaardig de twee merken zijn. Let wel op, wij deden ons onderzoek maar huismerken worden voortdurend aangepast door opticiens en winkels, waardoor waarden kunnen verschillen. We maken ook suggesties voor merken die mogelijks van de markt zijn verdwenen. Ook worden er elke dag nieuwe merken uitgebracht. (Privémerken komen en gaan snel!) Vergelijk daarom zelf goed, raadpleeg eventueel een oogarts, en kan je jouw huismerk hier niet vinden, schrijf dan onze klantendienst en wij zullen jou met plezier helpen de juiste alternatieven terug te vinden! Voor onze klantendienst is het makkelijk om samen met jou tot een geschikt alternatief te komen.

Afstappen van huismerken brengt als grootste voordeel dat je niet langer gebonden bent aan een bepaalde winkel of opticien en dat je vrij kan kiezen uit alle lenzen op de markt. En dit alles zonder angst dat je helemaal niet weet welke lenzen eventueel soortgelijk zijn.

Specsavers

Onderstaande link brengt jou naar een overzicht van Specsavers Easyvision contactlenzen:

-> Ga verder naar het Specsavers Easyvision overzicht

Pearle

Pearle heeft momenteel het huismerk iWear contactlenzen op de markt. Wij voorzien jou van een overzicht met alternatieven voor deze lenzen:

-> Ga verder naar het Pearle iWear overzicht

Eye Wish

Wij bieden jou een lijst met momenteel verkochte Eyexpert contactlenzen van Eye Wish Opticiens en gesuggereerde alternatieve merknamen:

-> Ga verder naar het Eye Wish Eyexpert overzicht

Hans Anders

Op zoek naar alternatieven voor jouw Hans Anders contactlenzen, genaamd Easy Wear lenzen? Kijk dan even in ons overzicht:

-> Ga verder naar het Hans Anders Easy Wear overzicht

Optiview

Misschien draag je momenteel Optiview contactlenzen van Optitrade en je bent nieuwsgierig of er geen alternatief op de markt is? In dat geval kan je hier verder klikken:

-> Ga verder naar het Optiview overzicht

EyeDefinition

Nieuwsgierig naar alternatieven voor jouw EyeDefinition contactlenzen van LensOnline? Kijk dan even in ons overzicht voor soortgelijke producten:

-> Ga verder naar het Eye Definition overzicht

Éphémère D'Alain Afflelou

Nieuwsgierig naar alternatieve suggesties voor jouw Éphémère D'Alain Afflelou? Neem hier dan een kijkje:

Kruidvat, Hema en Etos

De drogist en winkelketens zoals Hema en Etos hebben hun eigen lijn lenzen. Ook het Kruidvat levert een beperkt huismerk Opticare contactlenzen waarvan je hier even kan nagaan wat jouw alternatieve opties zijn:

-> Ga verder naar het drogist overzicht

Het Huis

Op zoek naar alternatieven voor Het Huis contactlenzen? Misschien kan onderstaand overzicht jou daarbij helpen:

-> Ga verder naar Het Huis overzicht

Co-Optic

Ook voor de Co-Optic huislenzen bestaan er alternatieven op de markt, allen vervaardigd door erkende producent Alcon:

-> Ga verder naar het Co-Optic overzicht

TrueBlue Optics

We hebben op deze pagina enkele mogelijke suggesties indien je jouw TrueBlue Optics lenzen zou willen vervangen:

-> Ga verder naar het TrueBlue Optics overzicht

Andere universele huismerken

Minder bekende universele merken kan je hier terugvinden, alsook huismerken met een heel klein aanbod zoals de huislenzen van 123lens.nl:

-> Ga verder naar de minder bekende of kleinere huismerken

Opmerkingen

Antwoord op # - Annuleer