Het Huis Contactlenzen alternatieven

Draag je momenteel contactlenzen van Het Huis, dan kan je een alternatief voor hun huismerken ook makkelijk vinden op Alensa. Hier vind je soortgelijke lenzen onder een merknaam. Privé opticiens herlabelen vaak merknamen tot huismerken, of verkopen lenzen die sterk lijken op merknamen. Je denkt misschien dat je deze specifieke lenzen nergens anders kan vinden, maar toch zijn er verschillende bekende merknamen van erkende producenten met soortgelijke eigenschappen op de markt, zoals verkocht hier op Alensa. Je kan jouw Het Huis lenzen dus zonder zorgen hier kopen, onder een gelijkaardige merknaam.

Wij maakten een tabel met suggesties, die eventueel als vervanging voor jouw huismerk kunnen gebruikt worden. Aan de hand van onze tabel kan je snel ook de parameters van jouw huismerk vergelijken met ons voorgesteld alternatief om te zien hoe gelijkaardig de twee merken zijn. Let wel op, wij deden ons onderzoek maar huismerken worden voortdurend aangepast door opticiens en winkels, waardoor waarden kunnen verschillen. Vergelijk daarom zelf goed, raadpleeg eventueel een oogarts, en kan je jouw huismerk hier niet vinden, schrijf dan onze klantendienst en wij zullen jou met plezier helpen de juiste alternatieven terug te vinden!

Het gemak van over te schakelen op deze merknamen is dat je niet langer bent verbonden aan dure abonnementen voor huismerken en dat je vrij bent om jouw lenzen eender waar aan te schaffen, zodat je steeds zeker bent van de beste deal.

OPMERKING: Het Huis maakt nu deel uit van Eye Wish Opticiens.

-> Ga verder naar het Eye Wish Eyexpert overzicht

Bekijk de tabel hieronder om oude alternatieven voor contactlenzen van Het Huis terug te vinden:

Het HUIS lenzen Onze alternatieve suggestie Type lenzen BC DIA
Daglenzen Dailies AquaComfort Plus hydrogel 8.70 14.00
Torische maandlenzen Biomedics Toric hydrogel 8.70 14.50
Pro Eye Superior Air Optix plus HydraGlyde silicone-hydrogel 8.60 14.20
Comfort Proclear Sphere hydrogel 8.60 14.20
Super Comfort Air Optix Aqua silicone-hydrogel 8.60 14.20
Super Comfort Torisch Air Optix for Astigmatism torisch silicone-hydrogel 8.70 14.50

Opmerkingen

Antwoord op # - Annuleer