Hans Anders Easy Wear Contactlenzen alternatieven

Draag je momenteel Easy Wear contactlenzen van Hans Anders, dan kan je een alternatief voor hun huismerken ook makkelijk vinden op Alensa. Hier vind je soortgelijke lenzen onder een merknaam. Privé opticiens herlabelen vaak merknamen tot huismerken, of verkopen lenzen die sterk lijken op merknamen. Je denkt misschien dat je deze specifieke lenzen nergens anders kan vinden, maar toch zijn er verschillende bekende merknamen van erkende producenten met soortgelijke eigenschappen op de markt, zoals verkocht hier op Alensa. Je kan jouw Easy Wear lenzen dus zonder zorgen hier kopen, onder een gelijkaardige merknaam.

Wij maakten een tabel met suggesties, die eventueel als vervanging voor jouw huismerk kunnen gebruikt worden. Aan de hand van onze tabel kan je snel ook de parameters van jouw huismerk vergelijken met ons voorgesteld alternatief om te zien hoe gelijkaardig de twee merken zijn, want onze suggesties zijn niet altijd een exacte kopie van het huismerk. Let wel op, wij deden ons onderzoek maar huismerken worden voortdurend aangepast door opticiens en winkels, waardoor waarden kunnen verschillen. Vergelijk daarom zelf goed, raadpleeg eventueel een oogarts, en kan je jouw huismerk hier niet vinden of twijfel je over de gelijkaardigheid, schrijf dan onze klantendienst en wij zullen jou met plezier helpen de juiste alternatieven terug te vinden!

Het gemak van over te schakelen op deze merknamen is dat je niet langer bent verbonden aan dure abonnementen voor huismerken en dat je vrij bent om jouw lenzen eender waar aan te schaffen, zodat je steeds zeker bent van de beste deal.

Bekijk de tabel hieronder enkele suggesties als alternatief voor de Easy Wear contactlenzen van Hans Anders terug te vinden:

Hans Anders daglenzen Onze alternatieve suggestie Type lenzen BC DIA
Easy Wear Daglens Dailies AquaComfort Plus hydrogel 8.70 14.00
Of -> TopVue Elite+ hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Siliconen Hydrogel Daglens Clariti 1 Day silicone-hydrogel 8.60 14.10
Of -> TopVue One+ silicone-hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Multifocaal Siliconen Hydrogel Daglens Clariti 1 Day Multifocal multifocaal silicone-hydrogel 8.60 14.10
Easy Wear maandlenzen Onze alternatieve suggestie Type lenzen BC DIA
Easy Wear Type 1 SmartCurve Soflens 59 hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Type 2+ Proclear Sphere hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Type 3 Acuvue Oasys silicone-hydrogel (2-weeklens) 8.40/8.80 14.00
Easy Wear Type 4+ Avaira Vitality silicone-hydrogel 8.40 14.20
Easy Wear Type 5 Clariti Elite silicone-hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Multifocal (SH High and Low) Clariti Multifocal multifocaal silicone-hydrogel 8.70 14.20
Of -> TopVue Air Multifocal multifocaal silicone-hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Toric (= variaties van "Pro") Avaira Vitality Toric torisch silicone-hydrogel 8.50 14.50
Of -> TopVue Air for Astigmatism torisch silicone-hydrogel 8.60 14.20
Easy Wear Toric Sil/Hi 10° Clariti Toric torisch silicone-hydrogel 8.70 14.40
Easy Wear Siliconen Hydrogel Pro A Clariti Elite silicone-hydrogel 8.60 14.20

Opmerking: Hans Anders werkt met verscheidene variaties op één type lenzen. Bovenstaand overzicht geeft een samenvatting van welk type lenzen doorgaans ook door een ander type kan worden vervangen. Wil je graag overschakelen van jouw huidige Easy Wear lenzen? Vraag dan even raad aan jouw arts of oogspecialist of stuur ons een rechtstreeks berichtje om tot jouw gepaste merklenzen te komen. Of neem een kijkje naar Topvue, die je dankzij de geld terug-garantie kan uittesten!

Opmerkingen (2)

Antwoord op # - Annuleer
#217
Josephine van Dijk-Bustin

L.s. ik zoek een goed alternatief voor easy ware type 2 het door Hans Anders geboden alternatief , i.c. type 1 smartcurve voldoet nl. niet. Gaarne uw advies. b.v.d. J van Dijk

#218
info@alensa.nl

Beste Josephine,

Helaas kunnen we je hiermee niet helpen. We raden alle klanten aan om bij het veranderen van de lenzen eerst een opticien te bezoeken en proeflenzen bij hem te halen. Lenzen zijn namelijk van verschillende materialen gemaakt en het is nooit zeker of de lenzen goed voor de ogen zullen zijn.