Groene Party Green contactlenzen - ColourVUE BigEyes (2 kleurlenzen)

€ 15.59
Gratis levering voor dit product
Op voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum maandag 14.6. maandag 14.6. kies parameters
  Gratis levering voor dit product
  € 15.59
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 65.00
  Groene Party Green contactlenzen - ColourVUE BigEyes (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als „plano“ kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  ColourVUE BigEyes – Party Green – plano

  Droom je ervan om grote heldergroene ogen te hebben? Dan zijn deze Party Green BigEyes lenzen precies wat je zoekt! Je zou deze lenzen kunnen gebruiken als de ‚finishing touch‘ voor een wezen, een pop of ander verkleedkostuum. Laat jouw verbeelding gewoon spreken. Deze lenzen kunnen zowel, schattig, sprekend als eng zijn. Of misschien ben je gewoon op zoek naar iets unieks om tijdens de dag te dragen? Geen probleem, deze lenzen zullen zeker en vast een fantastisch en uniek accessoire zijn.

  Over ColourVue BigEyes Contactlenzen

  strong>ColourVUE Bigeyes zijn gekleurde contactlenzen, geproduceerd door MaxVue Vision, die de ogen visueel vergroten, zodat ze wijder en helderder lijken, als een pop. Ze werden ontworpen met een rind rondom de iris om diepte en dimensie toe te voegen aan de hand van natuurlijke, gemixte kleuren. De verpakking bevat 2 stuks kleurlenzen bedoeld voor occasioneel dragen. Deze lenzen zijn cosmetisch van aard en bevatten geen dioptriecorrectie of sterkte.

  Verzorging van ColourVue BigEyes lenzen

  Na eerste gebruik kunnen deze lenzen maximaal 90 dagen worden gebruikt, en daarna moeten ze weggegooid worden. Om het comfortabel dragen te garanderen, is het belangrijk om op de juiste wijze en consequent voor deze lenzen te zorgen tijdens deze lange gebruiksperiode. Reinig en bewaar de lenzen met behulp van een multifunctionele lenzenvloeistof. (Gebruik geen peroxide!) Laat de lenzen niet langer dan 5 dagen in dezelfde lenzenvloeistof achter. Herhaal om de 5 dagen het normale reinigingsproces en bewaar de lenzen in een nieuwe oplossing. En vergeet niet om een propere lenzenhouder, waarin je de lenzen bewaart, te gebruiken die niet ouder is dan 3 maand. Als deze lenzen niet goed worden verzorgd, is er geen garantie dat ze in orde blijven.

  Eigenschappen
  Lenskleur: Groen
  Fabrikant: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  DIA: 15.00
  Zuurstofdoorlaatbaarheid: 22 Dk/t
  Watergehalte: 45%
  Vervangingsschema: 90 dagen
  Productnaam: ColourVUE BigEyes
  Lensmateriaal: Hydrogel Terpolymer
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV-filter: Nee
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Opmerkingen (1)

  Heb je een vraag?

  Martyna Kroeze-Wilinska

  Im relly not happy with this product. The lenses are not naturally big, eyes looks like dolls eyes. It can be good for carnival/Halloween or something like that but not for every-day using. If you don’t want to look strange don’t buy them. Not recommended.

  Antwoord

  info@alensa.nl

  Dear customer, We are sorry that you are not satisfied with these lenses. As you can see in the name of this product, these lenses are supposed to make your eyes bigger – ColourVUE BigEyes. You can find this information also in the product description.